Yardım Xiaomi Mi5 - telefon açıkken şarj olmuyor.

heizenmert

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi5
Konular
7
Arkadaşlar telefonu kapatıyorum şarj oluyor fakat açıkken şarj olmuyor. soketlerde problem olsa kapalıyken de şarj etmemesi lazım. bu nasıl bir şeydir anlamadım gitti. yardım edebilecek var mı? her şarj yaptığımda telefonu kapatıp açmam gerekiyor

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bl kilidini kaldırıp fastboot tan mi flash ile temiz bir kurulum yapmayı deneyiniz.

Oyla:

heizenmert

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonu kapatıyorum şarj oluyor fakat açıkken şarj olmuyor. soketlerde problem olsa kapalıyken de şarj etmemesi lazım. bu nasıl bir şeydir anlamadım gitti. yardım edebilecek var mı? her şarj yaptığımda telefonu kapatıp açmam gerekiyor

maalesef işe yaramadı :( alternatif çözüm var mıdır

Oyla:

Echo666

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
0

Ayni problemi bende yasiyorum ortalama 1 ay dir ilk baslarda cevirici yada kablo uyumlu degil ondan saniyodum ama tesaduf eseri kapatinca sarj almaya basladi uzun zamandir sarja baglayip yeniden baslatarak sarj ediyorum. Yeni global romlar yayinlandi hepsini otomatik guncelledi ancak problem devam etmekte.Servise goturucem en az 1 ay tutacaklar cihazi kisacasi sinir bozucu bir durum.

Oyla:
Üst Alt