Yardım XİAOMİ Mİ5 TE 4.5G SORUNU

Arda01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
S3 Neo
Konular
12
Xiaomi mi5lerde 4.5g sorunu var deniyor ne kadar doğru (sadece 4g var diyorlar) ve eğer doğruysa hangi operatörde en iyi 4.5g deneyimi yaşatır

Red_d

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Yazana aldanmayın hızına bakın. Ayarlar>bildirimler ve durum çubuğu>bağlantı hızını göster i açın kontrol edin. Türkiyedeki hiçbir mobil hat 4G hızını tam kapasiteyle veremez o nedenle telefon bizim 4.5 çakma G mizin aslında 4G bile olmadığını yüzümüze çarpıyo. H+ dan 1 tık ilerdeyiz, o da eh işte denecek bi hız. Yeterli mi bence (en azından şimdilik) yeterli.

Oyla:

yalcoom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yalçın
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
4
4.5 G olmasın arkadaş sorun değil dert etme bu kadar, cihaz Cat 12 modem kullanıyor 600 Mbps indirme hızı var ki bu bize fazla gelir zaten kullanabilsek. Ben merkezdeyim 4G deli gibi çekiyor tabiri caizse uçuyor cihaz ki H+ da kötü değil hatta çoğu yerde bu çekiyor. Milletin telefon bağlanamazken benim mi 5 resmen döktürüyor. Kulaktan dolma haberlere inanma yeterince iyi bir çekiş ve net gücü var.

Oyla:

alfacerkes58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Berk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Öncelikle Bir Mi 5 kullanıcısı olarak 4G de herhangi bir sorun yasamadim cayır cayır çalışıyor, hoparlöre gelince kesinlikle kötü değil sesin kalitesine bağlı ben spotify kullanıyorum çok net ses alabiliyorum şüphen olmasın

Oyla:
Üst Alt