Anket Xiaomi Mi5 Satın Almayı Kimler Düşünüyor Anketimize Katılın

Mi5 Alacak mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    754

canbaba99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Canbaba
Cihazım
Redmi3 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
19
İlk mesajda belirttiğiniz fiyatların sol taraftakiler (yani düşük olanlar) olacaksa alabilirim. en düşük versiyon 1500 TL dediğiniz zaman insanın aklına sony, samsung htc, lg gibi mi5'e yakın cihazlar geliyor.(1500 TL para vereceksem o markalardan alır en azından servistir iadedir konularından yararlanırım) Arkadaşlar beni yanlış anlamasın Mi5 kötüdür demiyorum. Mi5 Özellikleriyle çok iyi telefon İnsanların bunu tercih etmesi için fiyat avantajlarından yararlanması gerek

Nysia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nail Buğra
Cihazım
Nokia x2 :(
Konular
2
mi5 pro alacağım 1700 liraya kadar verebilirim.

özdils

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
Leeco pro 3
Meslek
Öğrtmn
Konular
5
Arkadas çinden 64 gb siyah mi5 getırttı 470 dolar.bence cok para.ilk açıklanan fiyatlarla alakası yok.

magellan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cuneyt kaya
Cihazım
mi5 + mi5s
Konular
24
Fiyatlar uygun olursa bir tane kesin , memnun kalırsam 2. eşime almayı düşünüyorum.
Ama 2bin gibi rakamlara çıkarsa garanti ve servis nedeniyle tercihimi samsung s7 den yana kullanırım ..

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
İlk mesajda belirttiğiniz fiyatların sol taraftakiler (yani düşük olanlar) olacaksa alabilirim. en düşük versiyon 1500 TL dediğiniz zaman insanın aklına sony, samsung htc, lg gibi mi5'e yakın cihazlar geliyor.(1500 TL para vereceksem o markalardan alır en azından servistir iadedir konularından yararlanırım) Arkadaşlar beni yanlış anlamasın Mi5 kötüdür demiyorum. Mi5 Özellikleriyle çok iyi telefon İnsanların bunu tercih etmesi için fiyat avantajlarından yararlanması gerek
Hocam yanlış anlamazsınız birşeyler sormak istiyorum.
Aradaki 1.000 TL'den fazla parayı sadece garanti için vermeye değer mi sizce? 100 liralardan 300 liralardan bahsetmiyoruz. Neredeyse telefonun 2 katı bir paradan sözediyoruz.
İade demişsiniz, orayı anlamadım. Neyin iadesi, ne zaman iadesi? Sim kart taktığınız yada Wifi ağına bağlandığınız an iade şansınızı zaten yitiriyorsunuz. Evet yasal olarak sadece internet satışlarında olmak üzere böyle bir hakkımız var fakat tüm sitelerde büyük büyük harflerle sim kart takılması, bir ağa bağlanılması yada cihazın en ufak bir şekilde dahi olsa çizilmesi durumunda bu hakkınızı yitirdiğimiz yazıyorken aylarca mahkeme mahkeme uğraşmak gerekmiyor mu? Zaten eğer mahkeme ile uğraşacaksın arada ne fark var?

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Himalaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Ben bir şeyi merak ediyorum. Şuan son durum nedir ? Geç de olsa mi 5 satışı gerçekleşecek mi ? Geç olsa bile umarım gelir :)

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
ağustos ayında gelecek diye bir dedikodu dönüyor ağustos ayına kadar

s7 - s7 edge fiyatları düşecek
iphone 7 gelirken 6 ve 6s fiyatları düşecek
sony xperia z5 serisi fiyatlarında xperia x geleceği için düşüş olacak
lg g5 fiyatları düşecek..

o zamana xiaomi mi 5 almamızın hem de 128liği s7 fiyatından alıp görece daha çaylak garanti servisine göz yummamızın bir anlamı kalmayacak

ağustosta getirecekseniz eğer bir kere xiaomi nin düşük fiyat politikasını göz önünde bulundurmanız lazım şimdi diyeceksiniz ki kimse size bu telefonu al diye yalvarmıyor ama ben gibi bi telefon alıp en az 3 sene suyunu çıkarana kadar kullananlar için xiaomi zorunlu..
dediğim gibi piyasadaki diğer telefonlara karşı daha ucuz fiyattan girmesi lazım raflara bu telefonun yoksa 1800-1600 lere çıkacak olursak alternatiflerimiz zaten artıyor hatta mi5 alternatif oluyor diye düşünüyorum

eğer siz daha ucuz fiyattan getirecek olursanız sahibinden.com daki çakal satıcılar da fiyat düşürmek zorunda kalacak..

Üst Alt