İlk mesajda belirttiğiniz fiyatların sol taraftakiler (yani düşük olanlar) olacaksa alabilirim. en düşük versiyon 1500 TL dediğiniz zaman insanın aklına sony, samsung htc, lg gibi mi5'e yakın cihazlar geliyor.(1500 TL para vereceksem o markalardan alır en azından servistir iadedir konularından yararlanırım) Arkadaşlar beni yanlış anlamasın Mi5 kötüdür demiyorum. Mi5 Özellikleriyle çok iyi telefon İnsanların bunu tercih etmesi için fiyat avantajlarından yararlanması gerek
Hocam yanlış anlamazsınız birşeyler sormak istiyorum.
Aradaki 1.000 TL'den fazla parayı sadece garanti için vermeye değer mi sizce? 100 liralardan 300 liralardan bahsetmiyoruz. Neredeyse telefonun 2 katı bir paradan sözediyoruz.
İade demişsiniz, orayı anlamadım. Neyin iadesi, ne zaman iadesi? Sim kart taktığınız yada Wifi ağına bağlandığınız an iade şansınızı zaten yitiriyorsunuz. Evet yasal olarak sadece internet satışlarında olmak üzere böyle bir hakkımız var fakat tüm sitelerde büyük büyük harflerle sim kart takılması, bir ağa bağlanılması yada cihazın en ufak bir şekilde dahi olsa çizilmesi durumunda bu hakkınızı yitirdiğimiz yazıyorken aylarca mahkeme mahkeme uğraşmak gerekmiyor mu? Zaten eğer mahkeme ile uğraşacaksın arada ne fark var?
Sent from my MI PAD using Tapatalk