Yardım Xiaomi MI5 Pro - Bootloader Unlock yazıcı ve Sim Kart

EmrahGultekin2007

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi MI5
Konular
1
Merhaba
Xiaomi mi5 PRO 'ya yeni global rom atıp QPST ile IMEI değiştirdim ama cihazda açılırken kırmızı bir yazı ile "Bootloader Unlock" diye bir şey çıkıyor ve IMEI ler değişmiş gözükmesine rağmen sim kartı görmüyor ve arama yapmıyor. Bir fikri olan veya yardımcı olabilecek biri varmı?

MIUI Version : MIUI by mi-globe.com-based on 8.2 stabil 8.2.2.0 (NAACNEB)
Android Version : 7.0 NRD90M

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
İmei tamiri sırasında sorun oluşmuş olmalı veya attığınız imeileri btk dan sorhulayın kapanmış olabilirler.

Bootloader unlock yazısı gayet normal. Kilidin açık olduğunu belirtiyor.

Oyla:

EmrahGultekin2007

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi MI5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum QPST den backup dosyasından geri döndüm. Şuan eski IMEI ler gözüküyor cihazda. BTK dan da sorguladım hiçbir sorun yok.
Şuan cihaz tamamen işleme başlamadan önceki halinde ama sim Kart çalışmıyor. Sadece acil çağrı diyor. Sİm kartı başka akıllı telefona takıyorum çatır çatır çalışıyor.
QPST ile işlem yaparken QCN dosyasındaki HEX değerleri (IMEI lere ait olanları) manuel değiştirip sonra telelefona atmıştım. Atarken da adb komutları ile partition lar oluşturmuştum. Sebep bu mu acaba?
Bu olaiblir diye TWRP ile advanced wipe yapıp herşeyi seçip wipe ettim. Bu metodla partition lar düzeliyor değilmi? Bunun üzerine yeniden global rom attım. ama değişen birşey olmadı. Ücretli yapan biri varsa ona da razıyım artık.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Dostum QPST den backup dosyasından geri döndüm. Şuan eski IMEI ler gözüküyor cihazda. BTK dan da sorguladım hiçbir sorun yok.
Şuan cihaz tamamen işleme başlamadan önceki halinde ama sim Kart çalışmıyor. Sadece acil çağrı diyor. Sİm kartı başka akıllı telefona takıyorum çatır çatır çalışıyor.
QPST ile işlem yaparken QCN dosyasındaki HEX değerleri (IMEI lere ait olanları) manuel değiştirip sonra telelefona atmıştım. Atarken da adb komutları ile partition lar oluşturmuştum. Sebep bu mu acaba?
Bu olaiblir diye TWRP ile advanced wipe yapıp herşeyi seçip wipe ettim. Bu metodla partition lar düzeliyor değilmi? Bunun üzerine yeniden global rom attım. ama değişen birşey olmadı. Ücretli yapan biri varsa ona da razıyım artık.
Partisyonları adb komutları ile bozmadan imei tamiri yapılamaz. Wipe yapma rom kurma ile eski haline dönmez modemst1 st2 ve fsg partisyonları. Aldığınız yedekte vs sorun olmalı. İmzamda yazdığı gibi ücretli destek veriyorum özelden ulaşabilirsiniz.

Oyla:

EmrahGultekin2007

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi MI5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özelden yazdım dostum ama burdan cevap yazdın özelden yazmadın :):):)
Bekliyorum

Oyla:
Üst Alt