Yardım Xiaomi Mi5 Prime MİUİ romla çalışmıyor LineageOS ile çalışıyor

djlazo31

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Galaxy S4
Konular
2
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde hard brick olmuş bir Mİ5 Prime satın aldım cihazı uyandırdım sistemi kurdum buraya kadar sorun yok sistem açıldığı anda 1 sn kadar görüntü gelip ekran kararıyor telefon çalışmaya devam ediyor tuşlar tepki veriyor sesler geliyor ama görüntü yok sistem ekranında. Ben de denemek amaçlı twrp kurup LineageOS kurayım dedim cihaz çalıştı yaklaşık 1 haftadır LineageOS ile kullanıyorum hiç bir çalışmayan donanımı yok ışık sensörleri, proximity sensörü , ön arka kameralar hiçbir çalışmayan aksam yok. Dün tekrar MİUİ Rom flashladım sonuç yine aynı görüntü yok. Bu sorunu çözebilmem konusunda bana yardımcı olabilecek var mıdır forumda acaba ?

djlazo31

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Galaxy S4
Konular
2
forced edl modun anakarttan kisadevre ile edl moda almak arasinda ne fark var acaba ?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
forced edl modun anakarttan kisadevre ile edl moda almak arasinda ne fark var acaba ?

Fastboot modda uygulanan bir şey bu. Cihazdaki yazılımı komple kaldırıyor. Dediğim gibi çözüm olur mu bilmem.

Oyla:

djlazo31

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Galaxy S4
Konular
2
O kadar çok şey denedim ki artik nasil miui romla bu cihazi açarim bilemiyorum. En son custom Miui tabanli Romlari deneyeyim dedim Miglobe tarzi 1 2 tane Rom flashladim Twrpden. Yine ayni sekilde acildi ve ekran 1 anlik gorunup tekrar karardi. Ben de LineageOS un en son nightly versiyonunu kurdum bu sekilde kullaniyorum cihazi. Custom romla bile açilmamasi çok değişik bir durum MİUİ sisteminde nasil bir sorun varda bu cihaz fabrikasyon Rom la çalişmiyor anlayamiyorum.

Oyla:

djlazo31

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Galaxy S4
Konular
2
Merhabalar eski konumu hortlatıyorum farkındayım ama sorunu hala çözemedim. Benim şuan merak ettiğim Çinli telefon üreticileri android işletim sistemlerinin temeli hangi sistem. Cihazım Miui rom ile çalışmıyor, Meizunun FlymeOS romunun mi5 için portlanmış bir versiyonunu kurdum yine aynı şekilde ekran siyah olarak açılıyor ve görüntü gelmiyor. Huawei nin orjinal romunun portlu halini kurduğumda da aynı durum devam ediyor. Ancak 1 yıldan fazla zamandır CM14 tabanlı Mokee romla kullanıyorum bir sorun yok. Bu siyah ekran sorunu googleda arattığımda aynı sorunu yaşayan çok fazla kişi var. Ancak hiç bir yerde çözümü yok bunun. Acaba bu durumu yaşayan ve yardım edebilecek var mı?

Oyla:
Üst Alt