Duyuru Xiaomi Mİ5 Prime 64GB Satışlarımız Başlamıştır

cepport

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cepport
Cihazım
Xiaomi
Konular
6

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Bu konuda çalışmalarımız var ama siyah gerçekten zor bulunan bir renk olduğu için size kesin bir bilgi veremeyeceğim.
Neden hocam siyah zor bulunuyor
Az üretim olduğu için mi ?

farbi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
XİAOMİ Mİ6
Konular
1
Mi5 Prime indirimli fiyatıyla yeniden stoklarımızda ;)
Cantara ustam neden böyle yaptığınızı bilmiyorum ama bu telefonları sipariş verirken 5s vermeme nedeniniz nedir? Telefon yok desek bakıyorum çin stoklarında var. Israrla hepsi neredeyse geldi 5s bir türlü gelemedi. Gerçekten cevabını merak ediyorum bu olayın.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cantara ustam neden böyle yaptığınızı bilmiyorum ama bu telefonları sipariş verirken 5s vermeme nedeniniz nedir? Telefon yok desek bakıyorum çin stoklarında var. Israrla hepsi neredeyse geldi 5s bir türlü gelemedi. Gerçekten cevabını merak ediyorum bu olayın.

Hocam çok ayrıntıya giremiyorum fakat özetle bu kadar gecikmesinin nedeni yasal sınırlamalar diyelim. Stok konusunda sorun yok telefonları tedarik ettik. Evraklar da hazır sayılır. Mart başında arkadaşlarımız Çin'e gidecek ve cihazları, evrakları elden kontrol edecekler. Eğer ki bir sorun çıkmazsa telefonları alıp gelecekler. Ancak biliyorsunuz Türkiye'de yaşıyoruz telefonlar gelip satışa çıkmadan kesin şu tarih demek hatta kesin gelecek demek bile çok zor...

roobydal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Xiaomi mi5s'i bekliyorum En kısa zamanda sorunsuz bir şekilde satışa çıkar umarım...clap~~

farbi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
XİAOMİ Mİ6
Konular
1
Hocam çok ayrıntıya giremiyorum fakat özetle bu kadar gecikmesinin nedeni yasal sınırlamalar diyelim. Stok konusunda sorun yok telefonları tedarik ettik. Evraklar da hazır sayılır. Mart başında arkadaşlarımız Çin'e gidecek ve cihazları, evrakları elden kontrol edecekler. Eğer ki bir sorun çıkmazsa telefonları alıp gelecekler. Ancak biliyorsunuz Türkiye'de yaşıyoruz telefonlar gelip satışa çıkmadan kesin şu tarih demek hatta kesin gelecek demek bile çok zor...
Cantara hocam cevabınız için teşekkürler. Benim merak ettiğim kısım mi 5 prime stoklara girerken neden aynı dilimde 5s stoklara girmemesiydi. İnşallah en kısa zamanda 5s ler makul fiyat aralığında satışa sunulur.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cantara hocam cevabınız için teşekkürler. Benim merak ettiğim kısım mi 5 prime stoklara girerken neden aynı dilimde 5s stoklara girmemesiydi. İnşallah en kısa zamanda 5s ler makul fiyat aralığında satışa sunulur.

İnşallah hocam biz de bunun için uğraşıyoruz :)

Üst Alt