Soru xiaomi mi5 nerden alabilirim?

MrDante

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
galaxy s2
Konular
1
Merhabalar arkadaşlar uzun süredir xiaomi takip ediyorum ve bir süredir mi5 modelini almak istiyorum acaba yurtdışından nasıl getirtebilirm bu konuda yardımcı olurmusunuz bana cidden günlerdir araştırıyorum. Acil Yardımınıza ihtiyacim var. Teşekkürler

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
arada her zman aracı olduğu sürece fiyatın düşük olması bekelenemez diye düşünüyorum. çine giden arkadaşlarınız var ise ordan ucuza aldırabilirsiniz.
Geçmiş olsun hocam. Büyük ihtimal kalır gibime geliyor.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sıkıntı Değil Hocam, biraz Uğraştırır Ama, Gelmezsede Geri İade İsteriz :)
Geri iadesi istemek sorun değil de hem masraf kesiyorlar hem de kur farkı giriyor. Ben dolar 2,90'larda falan iken 130 küsur dolara almıştım. O zaman kredi kart ekstresine 420 küsur TL olarak yansımıştı. Geri gidince 7 $ masraf kestiler. Ancak dolar kuru da düştüğü için geri iade edilen TL miktarı 370 küsur TL oldu. Hiç yoktan 50 TL civarında bir kaybım oldu yani. Dolar daha da düşük olsaydı belki kaybım çok daha fazla olacaktı. Dolar yükselse belki masraf bile arada kaynayabilirdi ama bilemiyorsunuz ki. Tamamen bir kumar oynuyorsunuz. Acaba eşimi bu kadar çok sevmesemiydim :)

Hatta şimdi dosyamın Drive'da olduğunu hatırladım ve ekran görüntüsünü aldım. Aldığım tarih, kurlar, ödenen rakamlar, geri iade tarihi falan hepsi var.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Son düzenleme:
Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Geri iadesi istemek sorun değil de hem masraf kesiyorlar hem de kur farkı giriyor. Ben dolar 2,90'larda falan iken 130 küsur dolara almıştım. O zaman kredi kart ekstresine 420 küsur TL olarak yansımıştı. Geri gidince 7 $ masraf kestiler. Ancak dolar kuru da düştüğü için geri iade edilen TL miktarı 370 küsur TL oldu. Hiç yoktan 50 TL civarında bir kaybım oldu yani. Dolar daha da düşük olsaydı belki kaybım çok daha fazla olacaktı. Dolar yükselse belki masraf bile arada kaynayabilirdi ama bilemiyorsunuz ki. Tamamen bir kumar oynuyorsunuz. Acaba eşimi bu kadar çok sevmesemiydim :)

Hatta şimdi dosyamın Drive'da olduğunu hatırladım ve ekran görüntüsünü aldım. Aldığım tarih, kurlar, ödenen rakamlar, geri iade tarihi falan hepsi var.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ne diyorsunuz bu sitelerden getirtme işine hiç bulaşmayalım mı yoksa ya tutarsa deyip bi deneyelim mi?

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ne diyorsunuz bu sitelerden getirtme işine hiç bulaşmayalım mı yoksa ya tutarsa deyip bi deneyelim mi?
Yukarda yazdım zaten. Tamamen bir kumar.

Oyla:

Cotyora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
Ben donanımhaber forumdan sokomind adlı kullanıcıdan mi5 3/32 aldım. Sahibinden.com da da ilanı var, adı Koray Selduman. Hiç tanımadığım halde temiz alışveriş oldu kargo yöntemi ile. Piyasadaki en makul rakamı verdi.
Telefonumdan gayet memnunum.

Oyla:
Üst Alt