siyah ön camı olan bir tek bu grey dedikleri diye siyah demekte sakınca yok. Size değil, başlık sahibine sordum. siyah var mı mi5s için diye sordum. siyah varsa düşünelim. siyah yok, diğer renkler varsa zaten düşünecek birşey de yok.
Şimdilik. 2 hafta sonra sizi de görmek lazım.
Rakipleri olarak kızanlar olmuş ama elinizdeki stokları bitirince bu fiyata belki siz de satamayacaksınız.
dolar 14 aralık'ta en az 3.60tl olacak.
13 aralık 3,47-3,52 kapatırken, 14 aralıkta en az 3,60 görecek. Yatırım tavsiyesi değil ama ben yatırırdım.
yazın bu 14 aralık tarihini bir yere.
dolayısıyla, düşük fiyata vermek ile övünen rakiplerin eleştirmek yerine dolar ucuz iken stoklarına koydukları cihazların yerine yenisini ne kadara koyabileceklerini düşünerek gerekirse fiyat arttırma yoluna gitmeleri lazım.
1200 e mal ettiğiniz cihazı 1350'ye satıyorsunuz diyelim ama dolar bazında fiyatı düşse de yeni partide alacağınız ürünün ki o da pek mümkün değil çünkü dolar yuan paritesi kaynaklı yuan fiyatı düşse de dolar fiyatı düşmez hatta artabilir, bir de doların artışı ile bir önceki maliyetten daha yüksek maliyete yeni stok yapma şansızlığı var mı yok mı inceleyip şimdiki satış fiyatlarınızı da gözden geçirmeniz lazım.
Gece mekanlarının sigara kontrollerinin artması, ötv artması, huzur ve trafik operasyonlarının polis tarafından arttırılması.
Tek işleyen sektör inşaat sektörü şu anda kan ağlıyor. Kadıköy'de her yer inşaat. Ev almak isteyen alıcılar kadıköy'de "Sen vermezsen başka müteahhitten ev alırım." resti çekme lüksüne sahip. Kim istediğim fiyata verirse ondan alırım deme lüksüne sahip.
müteahhitin sen almazsan bu fahiş fiyata başkasına satarım düşünme lüksü bitmek üzere. Kadıköy, şişhane'deki kentsel dönüşüm projeleri bittiği zaman göreceksiniz ki gayrımenkul fiyatları buradan yayılarak inanılmaz düşmek zorunda kalacak.
MB faizleri de arttırdı. ülkede tek aktif sektör inşaat sektörü de zora girince gürültüyü seyredin siz.
okul öncesi eğitim bitti. 4 yaşında ilkokula mı başlanır?
dersanecilik bitti
eczacılık bitti
tarım bitti
tekstil bitti
perakendecilik toptancılık internet ile zaten bitti
elektronik mağazacılığı yabancılar için bitti, yerel oyuncular küçülüyor.
bankacılık faiz indir arttır bitti bitecek. yalama olmasa iyi olur. Zaten şube sayıları bütün bankalarda azalma yönünde.
otomotiv sektörüne de 2017'de "bay bay!" diyoruz, keza onu inşaat da seyredecek.
3. havalimanı, Osmanbey, 3. köprü bitti. Kurtarırsa işte yeni metro projeleri biraz biraz. müteahhitlik bitti de yalan haberlerle ne kadar çok ev satıldı hadi siz de alın havası estirilmeye çalışıyor.