Yardım Xiaomi mi5 Kamera odaklanma sorunu

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
Merhabalar kamerada odaklanma sorunu var arkadaşlar bir türlü çözedim acaba donanımsal mı alalı 1 hafta olmadı iademi etsem acaba

Sizce sorun nedir.

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
hocam olabilir tabiyki de bence iade etmeye uğraşın teknik servis falan istemiyorum diyin nebilim hat taktıysanız veya wifi bağlantısı varsa kabul etmemeleri lazım ama tam bilemedim belki halledersiniz

Hocm dediğinizi aynen öyledim ama telefonu kullanınca artık telefon 2. el oluyormuş yani o power tuşuna basınca ikinci el oluyormuş. Bu yüzden yetkili servis onaylarsa değişim yapılabilyormuş. Acaba bir yerinde bir ayarmı var. Bu yazılarda bu kad rbelirgin oluyor normal resim çekerken daha az belirgin oluyor. Bu sorunu yaşayan varmı baka acaba

Oyla:

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
Hocm dediğinizi aynen öyledim ama telefonu kullanınca artık telefon 2. el oluyormuş yani o power tuşuna basınca ikinci el oluyormuş. Bu yüzden yetkili servis onaylarsa değişim yapılabilyormuş. Acaba bir yerinde bir ayarmı var. Bu yazılarda bu kad rbelirgin oluyor normal resim çekerken daha az belirgin oluyor. Bu sorunu yaşayan varmı baka acaba
Ayarla alakası olduğunu sanmıyorum teknik servis de kronik hata varsa değişim onaylar siz bi teknik servise de danışın şikayetvar a falan da yazı yazın sesinizi duyarlar belki imaj kaybetmemek için değişim kabul ederler

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
Ayarla alakası olduğunu sanmıyorum teknik servis de kronik hata varsa değişim onaylar siz bi teknik servise de danışın şikayetvar a falan da yazı yazın sesinizi duyarlar belki imaj kaybetmemek için değişim kabul ederler

hocam yapacaklarını snamıyorum zaten kanundada ayenen şu şekilde yazıyor

Elektronik ürünlerde cayma hakkı ve iade süreci nasıl kullanılır?
Elektronik ürünlerin “Cayma Hakkı” dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün, orijinal kutusuna zarar verilmemiş olması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının ürün ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilmemesi halinde iade talebi reddedilecektir.
Kurulumu servis tarafından yapılan ürünler için servis haricinde kutunun açılması veya kurulumunun servis haricinde yapılması durumunda iade alınmayacaktır.
Satın alınan cep telefonuna SİM kart takılması, WiFi ile network bağlantı kurulması halinde cihaz 2’inci el statüsüne geçmiş olacaktır. İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında “ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması” gerekmektedir. Bu nedenle de SİM kart takılan veya WiFi ile bağlantı kurulan ürünler, cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır. Ayıplı vs. ürün olması halinde mağaza ile irtibata geçilmelidir. Mağaza, teknik servis raporu talep edebilir.
Cayma hakkı dışında kalan 14 ile 6 ay arası iade talepleri için, ürünün teknik servise gitmesi ve servis tarafından iade kararı verilmiş olması gerekir.

yani yetkili servise göndericekler yetkili servis onaylarsa hepsi burada değişim yapacak. Ya sorunu çözecekler ki kameraya dokunacaklarını sanmıyorum yada değişim yapılacak. Bunun haricind ebirşey yapılamıyor sanıyorsam araştırdım herkes bu şekilde demişç 20 gün telefonsuz gezicez yani.

Oyla:

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
Hocam geçmiş olsun ne diyeyim ...

Oyla:

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
Hocam geçmiş olsun ne diyeyim ...

saolun hgocma bu gün iade için hepsi buradaya yolaldım müşteri hizmeti büyük ihtimal kabul edilmez diyor ama denemden emin olamam şansımı dneeidm olmassa artık ya böyle kullanıcak yada türkienin en barbat garanti firmasına yollayacğaız.

Oyla:

SerdarOzkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar ÖZKAN
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
0
kamera sorunu bende de var, takipteyim.

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Kamera sorunu olan arkadaşlar alternatif romlar deneyin multirom,globerom,eu rom bunların hepsinde aynı ise en iyisi lineage os'da deneyin sorunsuz diye biliyorum

Oyla:

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
Kamera sorunu olan arkadaşlar alternatif romlar deneyin multirom,globerom,eu rom bunların hepsinde aynı ise en iyisi lineage os'da deneyin sorunsuz diye biliyorum

yazılımsla sorun olduğunu düşünmüyorum ama bu sorunu olan kişi sayısı baya artmaya başladı. Yazılımsal olduğunuda düşünmeye başlıyoırum yavaş yavş ama ben sorunun çözümü oalrak hepsiburadaya yolladım iade talebi gönderdim kabul edileceğini sanmıyorum ama şansımı deneyeceğim

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
yazılımsla sorun olduğunu düşünmüyorum ama bu sorunu olan kişi sayısı baya artmaya başladı. Yazılımsal olduğunuda düşünmeye başlıyoırum yavaş yavş ama ben sorunun çözümü oalrak hepsiburadaya yolladım iade talebi gönderdim kabul edileceğini sanmıyorum ama şansımı deneyeceğim
kabul edilmeyecektir ya Thh ile peşinden koşacaksınız buda 1 yılınızı bile alabilir para iadesi alırsınız yada mecbur telefonla kalırsın dediğimi kimse denemiyor ki Bl kilidi açıp Twrp yükleyip Lineage yüklese biri o zaman anlaşılır donanımsal mı yazılımsal mı diye benim bildiğim lineage rom ' da kesinlikle böyle bir sorun yok zaten memnun kalmazsa geçen kişi orjinale pc aracığıyla ile iki dakikada dönebilir

Oyla:

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
kabul edilmeyecektir ya Thh ile peşinden koşacaksınız buda 1 yılınızı bile alabilir para iadesi alırsınız yada mecbur telefonla kalırsın dediğimi kimse denemiyor ki Bl kilidi açıp Twrp yükleyip Lineage yüklese biri o zaman anlaşılır donanımsal mı yazılımsal mı diye benim bildiğim lineage rom ' da kesinlikle böyle bir sorun yok zaten memnun kalmazsa geçen kişi orjinale pc aracığıyla ile iki dakikada dönebilir

blkilidini açınca garantiden çıkıyormu ürün internette böyle şeyler okudumda biliyormusunuz

Oyla:
Üst Alt