Yardım Xiaomi Mi5 Isınma,Pil Sorunu

Zafer1912

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
Arkadaşlar iyi günler mi5 sahibiyim telefon şuan 7.5.1.0 Kararlı Sürümü Kurulu telefonum sarjı memnun etmiyor beni gece yüzde 100 ile yatarken sabah yüzde 96 ile uyanıyorum bunda bi anormalik yok mu ve telefonda basit bir oyun oynadığım zaman veya video izlediğim zaman telefon aşırı ısınıyor anormal bir durum var mı yok mu? Birde Marshmallow 6.0.1 Sürümü Neden yüklenmiyor ?

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Isınma sorununa şöyle değinelim.
Eğer telefon direkt güneş ışığına maruz kalan bir yerde ise, üstüne kamerayı açtıysanız, bunun da üzerine bir de Google Photos senkronu açıksa yani resimleri mobil data üzerinden Google'a yedekleniyorsa, elinizi sürmeniz mümkün değil.
Mayıs ayından bugüne hiç ısınma sorunu yaşamamıştım. Ta ki 14 ve 15 Temmuz'da Konya'da bulunana kadar. Tarihi özellikle verdim çünkü son yılların en sıcak günleriydi. Konya'da geçirdiğim bu 2 gün boyunca telefon devamlı elimde bol bol resim çektim. Daha doğrusu telefona dokunamadığım için çekemedim. Telefonu kapatıp soğutup yeniden çekmeye çalışıyordum. Döneceğimize yakın mobil verinin açık olduğunu hatırladım ve kapattım. Isınma en azından dokunulabilir hale kadar düştü. Gerçi artık iş işten de geçmişti. Daha sonra da böyle bir ısınma ile karşılaşmadım.
Buna göre ısınmanın 3 temel faktörü :
1. Güneş
2. Kamera
3. Mobil data
Bu 3'lü bir araya geldiği zaman cihazı tutabilene aşkolsun.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rica etsem bakarmısınız?

http://forum.miuiturkiye.net/konu/oyun-oynarken-isinma-ve-kasma-problemi-mi-5.6476/

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
sa bendede mi5 pro var aynı sorun bendede var kamera acinca veya bir oyuna girdigimde telefon aşırı ısınıyor veya video izlerken, herkes telefonda ısınma yok diyor ama nedense bende ıs isınma var acaba benim cihazmi sorunlu
yokmu mi5 kullanan cevap vercek birisi

pokemon oyna :D

Oyla:

miuici

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
Benim sorunlarım global kararlı sürüme geçtikten sonra baya bi azaltı,miui8 kullanıp sorun yaşayan varsa kararlı sürüme geçmelerini tavsiye ediyorum

Oyla:

oze

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Öze
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Şuan ben de şarj konusunda sıkıntı yaşıyorum, mobil veri açık olmadan (wifi açık) spotify'da müzik dinliyorum ve arada e-postalrıma bakıyorum ama şarj toplamda 3 saat dayanıyor. Aralarda bekleme süresi yok. Cihazda mı sorun var acaba diye düşünmeye başladım. Sizce bu durum normal midir ?

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Şuan ben de şarj konusunda sıkıntı yaşıyorum, mobil veri açık olmadan (wifi açık) spotify'da müzik dinliyorum ve arada e-postalrıma bakıyorum ama şarj toplamda 3 saat dayanıyor. Aralarda bekleme süresi yok. Cihazda mı sorun var acaba diye düşünmeye başladım. Sizce bu durum normal midir ?
Anormal bir durum var tabikide. 4g aciksa 3g ye al. Yine olmasa batarya değişimi

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hibakusha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
xiaomi
Konular
5
Cihazda ayarlardan pil performans bölümüne oradan da pil kullanımı bölümüne girin grafiksel olarak bakın. Büyük ihtimalle uykuya dalmıyordur. Bunun nedeni arka planda çalışan hiç tahmin etmediğiniz bir program olabilir. Telefonun uykuya dalmasına engel oluyordur. Bir kaç ajan program var onlarla arka planda telefona hallenen programı bulabilirsin. Eğer bu tarz bir program bulamazsan ve bulup da silmene rağmen sorun devam ediyorsa tele wipe işlemi ya da daha kolayı ayarlardan fabrika ayarlarına dönüş yapabilirsiniz. Bu işe yarayabilir. Rom atmadan önceki sistemin artık dosyaları telefonun Deep Sleep'e girmesine engel olabiliyor. Bu işlemlerden sonra sorununuz çözülmüş olur.

Oyla:

irfancan18

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İrfan
Cihazım
GM 5 PLUS D
Konular
3
  • şuana kadar en iyi ekran süresini aldığımı düşünüyorum(kendimce) full wifi +4g , 1 saat facebook ,insta youtube ...13 saat bekleme ....7 saat ekran süresi aldım iyimi sizce?

Oyla:

PesimistEP-5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
  • şuana kadar en iyi ekran süresini aldığımı düşünüyorum(kendimce) full wifi +4g , 1 saat facebook ,insta youtube ...13 saat bekleme ....7 saat ekran süresi aldım iyimi sizce?

Sadece 1 saat facebook instagram ve youtube dışında 6 saat telefonda ne yaptın hocam

Oyla:

Hasan çınar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan Basri
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
0
merhaba ben de de ısınma oluyor bu ısınmayı clean master uygulamasında sağ tarafta işlem soğutma var o işini görür

Oyla:
Üst Alt