Xiaomi mi5 instagram problemi

Elitekillaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
5
İnstagram da hikaye modunda video çektiğimde videoya basılı tutarak başlattığımız da otomatik olarak zoom yapıp videoya devam ediyor? Bir sürü telefonda demedim telefonunun ayarlarına baktım sadece xiaomilerde mi oluyor bu çünkü diğer telefonlarda böyle birşey yok?

janjan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 5S Plus
Konular
2
mi5s plus da bir sıkıntı yok normal.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
İnstagram da hikaye modunda video çektiğimde videoya basılı tutarak başlattığımız da otomatik olarak zoom yapıp videoya devam ediyor? Bir sürü telefonda demedim telefonunun ayarlarına baktım sadece xiaomilerde mi oluyor bu çünkü diğer telefonlarda böyle birşey yok?

Konunun bu kadar acil olmadığını düşünerek başlığı düzelttim. Bu tür şeyler için lütfen başlıklarda Acil, hızlı, öldüm bittim tarzı kelimeler kullanmayın.

allseeingeyetr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
cingöz
Konular
0
Aynı problem benim Mi5'te de var, daha önce çakma romlu MIUI 7 idi video kayıtları normaldi, şimdi MIUI 8 Global Rom kullanıyorum, rom'u yuklediğimden beri Instagram Stories'de video kaydına başlar başlamaz zoom in yapıyor. Ayrıca double tap yaparak ön-arka kamera değişimi yapılamıyor. Nasıl çözülebilir bu problem?

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25
Telefonu ilk aldığımda bu sorun yoktu 1 hafta öncesinde düzeldi bu sorun sanırım Instagram güncellemesiyle. Fakat bugün nougata geçtim ve yine başladı sıkıntı sanırım instagram programıyla alakalı gerçi aynı sıkıntı Snapchatte de varmış belki de kamera ayarlarıyla olabilir

kral1213

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
9
bende de o kısım normal de hikayeleri kaydırınca komple ekran yan sekmeye geçiyor saçma sapan olaylar

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25
bende de o kısım normal de hikayeleri kaydırınca komple ekran yan sekmeye geçiyor saçma sapan olaylar
Benim de öyle yöntemi hikayelere değil de hikaye altındaki isimlere tıklayarak çözüyorum

Üst Alt