Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi5-bend-test.5015/
Son düzenleme:
İşin içinde başka birşey var gibime geliyor. Ya adamın herkül gibi kuvveti var, ya ekranı elmasla çizmesi, ya cihazın en hassas yerine güç uyguluyor v.s. v.s.Hocam 7000 serisi Apple'nin iPhone 6'da kullanmayıp 'Büküldü' yaygaralarından sonra iPhone 6s'te kullandığı bir çeşit. O zaman 6s'in deat kırılması lazım değl miydi?
Hocam,İşin içinde başka birşey var gibime geliyor. Ya adamın herkül gibi kuvveti var, ya ekranı elmasla çizmesi, ya cihazın en hassas yerine güç uyguluyor v.s. v.s.
Çünkü 7000 denilen alüminyum en sert, en kuvvetli alüminyummuş. Plastik kasa olsa birşey demeyeceğim ama bunun kırılması, bükülmesi çok enteresan.
Gerçi ben telefonu arka cebime asla koymam. Hangi cihaz olursa olsun, isterse titanyumdan yapılsın farketmez. Bunun dışında da telefonun bu şekilde herhangi bir kuvvete maruz kalması mümkün değil. Benim açımdan bir sorun yok yani.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
İşin içinde başka birşey var gibime geliyor. Ya adamın herkül gibi kuvveti var, ya ekranı elmasla çizmesi, ya cihazın en hassas yerine güç uyguluyor v.s. v.s.
Çünkü 7000 denilen alüminyum en sert, en kuvvetli alüminyummuş. Plastik kasa olsa birşey demeyeceğim ama bunun kırılması, bükülmesi çok enteresan.
Gerçi ben telefonu arka cebime asla koymam. Hangi cihaz olursa olsun, isterse titanyumdan yapılsın farketmez. Bunun dışında da telefonun bu şekilde herhangi bir kuvvete maruz kalması mümkün değil. Benim açımdan bir sorun yok yani.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Sanmıyorum. Bunu söyleyen insan Xiaomi'yi kötülemek için bin dereden su getiren bir kişi. Böyle birisi eğer 7000 dediyse 8000, 10000 bile olabilir ama asla daha düşük olamaz.Hocam,
Mi5 de 7000 serisi alüminyum kullanıldığına dair resmi bi yazı bulamadım,kaynak veren arkadaş sallamış olabilir mi?