Haber Xiaomi Mi5 in Hayatta Kalma Mücadelesi

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Cihazdan resmen soğuttu

Gofret gibi kırıldı cihaz. :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam 7000 serisi Apple'nin iPhone 6'da kullanmayıp 'Büküldü' yaygaralarından sonra iPhone 6s'te kullandığı bir çeşit. O zaman 6s'in deat kırılması lazım değl miydi?
İşin içinde başka birşey var gibime geliyor. Ya adamın herkül gibi kuvveti var, ya ekranı elmasla çizmesi, ya cihazın en hassas yerine güç uyguluyor v.s. v.s.
Çünkü 7000 denilen alüminyum en sert, en kuvvetli alüminyummuş. Plastik kasa olsa birşey demeyeceğim ama bunun kırılması, bükülmesi çok enteresan.

Gerçi ben telefonu arka cebime asla koymam. Hangi cihaz olursa olsun, isterse titanyumdan yapılsın farketmez. Bunun dışında da telefonun bu şekilde herhangi bir kuvvete maruz kalması mümkün değil. Benim açımdan bir sorun yok yani.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

miuici

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
İşin içinde başka birşey var gibime geliyor. Ya adamın herkül gibi kuvveti var, ya ekranı elmasla çizmesi, ya cihazın en hassas yerine güç uyguluyor v.s. v.s.
Çünkü 7000 denilen alüminyum en sert, en kuvvetli alüminyummuş. Plastik kasa olsa birşey demeyeceğim ama bunun kırılması, bükülmesi çok enteresan.

Gerçi ben telefonu arka cebime asla koymam. Hangi cihaz olursa olsun, isterse titanyumdan yapılsın farketmez. Bunun dışında da telefonun bu şekilde herhangi bir kuvvete maruz kalması mümkün değil. Benim açımdan bir sorun yok yani.

Hocam,
Mi5 de 7000 serisi alüminyum kullanıldığına dair resmi bi yazı bulamadım,kaynak veren arkadaş sallamış olabilir mi?

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524

full e yakın metal oranıyla övünen telefonuda kırdı hocam bu arada bu cihazda 7000seirsi aliminyum var gene.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

titanyum alaşımı bükemedi hocam ama :)

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam,
Mi5 de 7000 serisi alüminyum kullanıldığına dair resmi bi yazı bulamadım,kaynak veren arkadaş sallamış olabilir mi?
Sanmıyorum. Bunu söyleyen insan Xiaomi'yi kötülemek için bin dereden su getiren bir kişi. Böyle birisi eğer 7000 dediyse 8000, 10000 bile olabilir ama asla daha düşük olamaz.

Üst Alt