- Adım
- Aptal Adam
- Cihazım
- Mİ 5 , Mİ9 SE
- Meslek
- Danışman
- Konular
- 33
Edit: (BlitzPower) quick charge 3.0 alınmıştır.

Son düzenleme:
Mdy-03 modeli quick charge 2.0 diye söylüyorlar. Bize qc3.0 olacakSelam
hepsi buradadan aldım direkt prızilere uyumlu olarak geldi. dönüştürücü kullanmıyorum
Siyah sarj aleti: model mdy 03-af,
Resmi olarak mi 2.0ile gelio kutuda yoksa sonradan degistiriyolar mi saticilar ?İyi forumlar. Xiaomi mi5 standart 32 gb kullanıyorum lakin kutu içeriğindeki mdy-03 kodlu qc 2.0 Qc 3.0 şarj cihazı alacağım ama aukey veya diğer modeller tavsiyemiz var mıdır test edilmiş?
MI 5 cihazımdan gönderildi
Banggood da 8.99-11 dolar ama bu fiyattan uyguna satma olasılığı nedir
cantara 50tl bandını geçmezse gayet iyi satılacağını düşünüyorum hocam çünkü aukey 55 tl en uygun qc 3.0 şarj adaptörü ve kaliteli olan o ama blitzpower'ı onun altında bir fiyattan satabilirseniz çok harika olur çerez gibi satılır![]()
Hocam tam olarak hangi cihazı satacaksınız.
Bende bekleyim bari.
N11 satışıniz mevcut mu semers olarak ?http://market.miuiturkiye.net/index.php?route=product/product&product_id=154
Bu ürünü incelemenizi tavsitye edebilirim.
Sitemiz üzerinden alınan her ürünün 2 yıl garanti sürei bulunmaktadır.N11 satışıniz mevcut mu semers olarak ?
Edit; gerekli bilgiyi buldum. Blitzpower almaya karar verdim umarım 3.0 olarak güzeldir ayrıca garantisi mevcut mu?
Peki teşekkürlerSitemiz üzerinden alınan her ürünün 2 yıl garanti sürei bulunmaktadır.
Peki teşekkürlersiparişi geçmiş bulunmaktayım. Nasip olursa salı çarşambaya elime geçer