Yardım Xiaomi mi5 Hepsiburada Güncelleme

ilysunsl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlyas
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
Hepsiburada dan xiaomi mi5 aldim ama miui 8 guncellemesi gelmiyor ben internetten rom indirsem guncelleme menusunden guncelleme paketi sec diyerek guncelleyebilirmiyim?

ilysunsl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlyas
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
Bootloader yapmam icin pc lazim pc yok suan yapamicam o zaman. Bootloader yapmak zor degil demi?

Oyla:

ilysunsl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlyas
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
Bootloader yapili olup olmadigina bakma imkani varmi?

Oyla:

mustytsum

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustytsum
Cihazım
HTC one mini
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Ben de forumlardan ve sorduğum sorulardan kaynaklı bu kadarlık teorik bilgim var. Yani bootloader kilidi nasıl açılır, Global rom nasıl yüklenir gibi pratik bilgim yok. Kendim de hepsiburada'dan almak istiyordum, Kendim de bu işlerden anlamadığım için Global sürümün yüklü olmasını umuyordum çünkü kendim bootloader ve Rom atmakla falan uğraşmak istemiyorum. Ama size bu konu hakkında yardımcı olabilecek çokça içerik ve kişiler var.

Oyla:

ilysunsl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlyas
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
Miui kilidi aciksa guncelleme menusunde guncelleme paketi sec yerinden guncel rom u secip yukleyebilirim demi yoksa baska programlarla kurmakmi lazim

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Elmaları armutlarla karıştırmamak lazım. Sizin cihazdaki rom multirom. Yani Xiaomi.eu sitesi tarafından Türkçe dil ve Google servisleri eklenmiş rom. Global romu olmayan cihazlar için kullanılıyor bu romlar. Sıkça Sorulan Sorular konusuna bakacak olursanız romlar hakkında biraz bilgi edinebilirsiniz.
Multirom'lar OTA ile güncelleme almaz. Kendiniz romu indirip twrp recovery üzerinden yüklersiniz. Her yeni güncellemede bunu yapmanız gerekiyor. Eğer global resmi rom yüklerseniz (ki bunun yolu da Mi Flash Tools ile rom yüklemektir ve forumda oldukça geniş rehberler bulabilirsiniz) OTA ile güncelleme alabilirsiniz.
Bu arada Multirom yüklü olduğuna göre Bootloader kilidi de açıktır. Ayrıca resmi olarak nasıl multirom yüklü olarak satıyorlar bana pek inandırıcı gelmedi.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

ilysunsl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlyas
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
Miui nin kendi resmi romunu mi flash tools ile sorunsuz yukleyebilirmiyim? Sorun cikmaz demi biraz arastirdim en kolay yol mi flash tools ile rom atmak geldi bana bu hafta sonu denicem ama once kilidi acikmi ona bakmam lazim.Bide bu global romu miui nun kendi resmi sitesinden indirecem stabilmi daha iyi olur yoksa haftalik olanmi?

Son düzenleme:
Oyla:

koe7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
koe
Cihazım
mi5
Konular
0
Ben de bugün hepsiburada.com' dan xiaomi mi 5 aldım ve telefonun sürümü sizinki ile aynı. 7.6.11 güncelleme yapmıyor.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben de bugün hepsiburada.com' dan xiaomi mi 5 aldım ve telefonun sürümü sizinki ile aynı. 7.6.11 güncelleme yapmıyor.
Yapmaması gayet normal. Sebebini de yüzlerce mesajda görebilirsiniz.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

Quadragon

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Merhabalar ben 3 gün önce hepsiburadadan Xiaomi mi5 prime aldım telefon elime ulaştı ancak telefonu kurcalarken önceden okuduklarımız da yola çıkarak rom sürümünün miui 8 olmadığını farkettim hepsiburadadan alınan ürünlerin otomatik güncelleme almadigiyla alakalı bazı şeyler okudum benim rom um global rommu bana yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt