- Adım
- ilyas
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Konular
- 0
Hayırlı Cumalar HocamGerginliğe Gerek Yok,
Hayırlı Cumalar, Allah Kabul Etsin
Hayırlı Cumalar HocamGerginliğe Gerek Yok,
Hayırlı Cumalar, Allah Kabul Etsin
ortada bir gerginlik mi var ? ben bi gerginlik göremiyorum ustacım.uyarı verdin bidahaki sefere dikkat edecegımı soyledım...Bunu Diyene Kadar MEsajı Değiştirseydiniz, Bir GErginlik Olmazdı. Lakin Mesajınız Halen Aynı Duruyor. Uyarıyı VErdim Ben Size, Yapıp Yapmamak Size Kalmış. Kusura Bakmayın.
arkadasım uslubunuzu değiştirin. burada yonetıcı olmanız esip gurleyecegınız anlamına gelmez. ben farkında olmadan buyuk harfle yazmıs olabılırım bu senın karsında cocuk oldugu anlamına gelmez. foruma gırmemızı ıstemıyorsanız acık acık soyleyın bızde gırmeyelım.Burada niyet okuma yapmıyoruz. Sadece bizim değil tüm forumlarda bu genel bir kuraldır. Bir kural varsa da uyulmalıdır.
Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk
Hocam Maaşallah forum polisi gibi heryere yetişiyorsunuz.Arkadaşın kimseye bağırma ve emir verme niyetinde olmadığını düşünüyorum.
Rica ederim,Ben gördüğümü söyledim.İyi forumlar.anlayışın için sağol kardeşim. forum delisi olmadıgım ıcın bazı kuralları kaçırıyorum.yönetici arkadasların bazıları farklı algılıyor.
Size Niyet okuyorsunuz diyen yok.Herkes bilir forumlarda büyük harflerle yazılmayacağını.Daha yumuşak bir üslup ile uyarabilirsiniz benim söylemek istediğim bu.
.......... Arkadaşın kimseye bağırma ve emir verme niyetinde olmadığını düşünüyorum.
arkadasım uslubunuzu değiştirin. burada yonetıcı olmanız esip gurleyecegınız anlamına gelmez. ben farkında olmadan buyuk harfle yazmıs olabılırım bu senın karsında cocuk oldugu anlamına gelmez. foruma gırmemızı ıstemıyorsanız acık acık soyleyın bızde gırmeyelım.
Bu mesajın üslubunda ne var? Neresinde esip gürlemişim? Birisi niyet okumuş ve kuralları yok saymış. Ben de ona cevap yazmışım. Size bile değil. Yöneticiler ile bir derdiniz varsa bunu açık olarak "ELLE TUTULUR" sebeplerle dile getirin lütfen. Böyle uydurma sebeplerle değil. Kimsenin foruma girmesini istemiyor olsak, foruma girişi kaldırırız olur biter.Burada niyet okuma yapmıyoruz. Sadece bizim değil tüm forumlarda bu genel bir kuraldır. Bir kural varsa da uyulmalıdır.
Ben Cuma Günü Konuyu Kapatmıştım.Görüyorumki uzatan sizsiniz.Pes Ediyorum,Pes Diyorum.''SİZİN EŞŞEĞİNİZ ERKEK OLSUN''Niye uzatıp kendinizi zora sokuyorsunuz?
Bu niyet okuma değil mi? Yani arkadaşın niyetini okumamış mısınız?
Madem herkes bilir, bile bile yapılan birşeye ne denir? Bu ardniyet olmaz mı? Kendinizi savunurken bile kendinizle çelişiyorsunuz. Çünkü savunulacak birşey yok. Bir arkadaş forum kuralını ihlal etmiş, bir arkadaş ta yeterli bir yumuşaklıkta uyarmış. Sizinle ne ilgisi var? Eğer başka bir derdiniz varsa bunu özel mesaj ile aranızda halledin. Halledemiyorsanız yöneticilere bildirin.
Üslubumda herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum. Her mesaja gerekli üslup ile yazarım.
Bu mesajın üslubunda ne var? Neresinde esip gürlemişim? Birisi niyet okumuş ve kuralları yok saymış. Ben de ona cevap yazmışım. Size bile değil. Yöneticiler ile bir derdiniz varsa bunu açık olarak "ELLE TUTULUR" sebeplerle dile getirin lütfen. Böyle uydurma sebeplerle değil. Kimsenin foruma girmesini istemiyor olsak, foruma girişi kaldırırız olur biter.
Artık kuralı öğrendiniz, bundan sonraki mesajlarınızı buna göre yazarsınız.
Lütfen kimse bu konuyu artık uzatmasın.
Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk
Ben Cuma Günü Konuyu Kapatmıştım.Görüyorumki uzatan sizsiniz.Pes Ediyorum,Pes Diyorum.''SİZİN EŞŞEĞİNİZ ERKEK OLSUN''