Yardım Xiaomi mi5 ekran kararma

bjelak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Telefonu 3 ay önce aldım şu ana kadar hiç sorun yaşamamıştım fakat son 1 haftadır telefon ekranı kendi kendine kararıyor telefon kapanmıyor sadece ekran kararıyor fakat parmak izi okuyucusu falan çalışmaya devam ediyor telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım fakat sorun düzelmedi daha önce başına gelmiş olan varsa lütfen yardım edin.

58daging

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Aynı sorun güncellemeden sonra bende de olmaya başladı parmak izi okuyucu ile açtığım zaman ekran gelmiyor ama telefonun arka planda olan uygulamanın sesi geliyor. Normal kullanımda da durduk yere gitmeye başladı yaklaşık 8-9 aydır mi5 kullanıyorum.
[doublepost=1524950217,1524902162][/doublepost]Bu soruna bir çözüm bulabilen arkadaş var mı acaba bize de yardımcı olabilir. Yoksa verileri yedekleyip Evo garantiye yollayacağım. Konuyu açan arkadaş 2017 Mayıs ayında açmış bu yüzden son gelen güncellemenin konu ile alakası olmadığını düşünmeye başladım.

Oyla:

namikoztas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
namık
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
0
Aynı sorunu bende mi 8 ile yaşamaktayım. 07.01.2018 tarihinde teknik servisi arayıp sorunu bildireceğim. durumu çözüm bulan olursa yazarsanız sevinirim.

Oyla:
Üst Alt