Haber Xiaomi Mi5 drop test

mukollini

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muharrem
Cihazım
LG P880
Konular
0
nerede okuduğumu hatırlamıyorum :) ama detaylıca yazan bir yazıda iki aşamada çıkartılıyormuş pil fakat yenisini takması uzaman olmayanlar için zor olabilir diye belirtmişlerdi yazıda :)
saçma geldi çıkartabiliyoruz ama tekrar takamamak :)

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Bence bu kadar pile takılmayın hergün sarj etmeyle o pil en az 6-7 yıl kendini götürür.
Ben mi4 ü 2 yıl oldu alalı pili hala yeni gibi.Ayrıca günde 1 kere sarj etmem kafi oldugu için uzun ömürlü olacaktır.
Fakat ben mi5 çıktı onu alıcam :) Yani hepimiz en fazla 2-3 yıl maximum 4 yıl kullanıyoruz telefonları eski telefon kullanıyosanız onu bilemem :)

merlot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurat
Cihazım
Redmi7,poco f5
Konular
19
Arka kapağı kolay çıkıyo fakat pili de sanırım mi4 gibi birleşiktir.Fakat 1-2 vidadan sonra soketi cıkartılıp cıkabilir diye tahmin ediyorum

sık sık telefon değiştiren biri değilim şuan kullandığım s3 ikinci bataryayı aldım ,servise muhtaç olmadan yedek bataryasıyla istediğim gibi takıp kullanıyorum bunu rahatlığı başka oluyor:)
o yüzden sabit bataryalı cihazları pek sevmiyorum
mi5 arka kapağı sökme videosunu gören arkadaşlar ekliyebilirse sevinirim

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
sık sık telefon değiştiren biri değilim şuan kullandığım s3 ikinci bataryayı aldım ,servise muhtaç olmadan yedek bataryasıyla istediğim gibi takıp kullanıyorum bunu rahatlığı başka oluyor:)
Bu kadar çok takılmaya gerek yok. Hangi cihaz olursa olsun, hepsinin içi açılır ve içindeki parçalar değiştirilebilir. Tamam belki işlemciyi falan sökmek için özel havyalara, özel cihazlara gerek duyulabilir ama modüller zaten konektör ile bağlıdır. Piller de bir konektör ile bağlıdır.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

lazogli1990

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metin öz
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0

burada güzelanlatmış resimli

aksates

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
9
merhabalar, mi5 telefonun düşme testi hiçbir yerde yok. çok mu zayıf. bu videoları gören almaktan vazgeçer. hiç düşüren oldu mu acaba.

Üst Alt