- Adım
- Ertan
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- Teknisyen
- Konular
- 48
) Hocam ben mi4s'i alamadım, siz de mi5'i.. Nasip olmadı ama vardır bunda bi hayr demekki Bu kadar ısrar etmeye gerek yok, mi4 taş gibi bir cihaz gerçekten, bırakın bu mi5 ısrarından gelin hak yol mi4 diyeceğim de onu da galiba alıyosunuz ) Size 2. bir mi4c hüsranı yaşatmasın bu mi5 Ben hala şu mi4 3 gb'ın siyahı olaydı iyyidi diyorum..Yahu yemişim sağlamlık testini ben cebimde taşıyıp konuşacağım, mesaj çekeceğim, fotoğraf çekeceğim işkence bana göre değil. Ben alacağım Mİ5 gerisi teferruat. Sanki darda kalınca takoz olarak mı kullanıcaz
Mi5 in rakipleri de çok iyi. leeco ,lenovo zuk 2,one plus 3 , guzel telefonlar.ertanx hocam Note 3 Pro zaten o fiyata al beni diyen bir telefon. 32GB için 270$ fiyat vermiş X_Seller.
Daha ucuza satan var mıdır bilemiyorum.
Ben kendime bakıyor olsam batarya hariç, fiyat dahil her yönden LeEco Le 2'yi tercih ederdim herhalde.
Aynen katılıyorum hocam.İnşaatta çalışmıyoruz sonuçtaYahu yemişim sağlamlık testini ben cebimde taşıyıp konuşacağım, mesaj çekeceğim, fotoğraf çekeceğim işkence bana göre değil. Ben alacağım Mİ5 gerisi teferruat. Sanki darda kalınca takoz olarak mı kullanıcaz