Yardım Xiaomi Mi5 Android 7 ve güncelleme hakkında

furkanx18

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
2
Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar. Ben telefonu alalı 1 ay felan oldu gayet memnunum. Fakat 1 defa güncelleme geldi daha gelmedi. Şuan Miui 8 Global 6.11.10 beta sürümü yazıyor bu normal mi yani orjinal rom mu bilgi verirseniz sevinirim ve android 7 güncellemesi gelmedimi hiç bi güncelleme gelmiyor 3 haftadır bana çünkü şimdiden teşekkürler

yusufux38400

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomin mi5
Konular
0
Ben nasıl güncelleme yapcağım. Sorguluyorum son sürüm diyor. Miu7 ve Android 6 benimkisi,

Oyla:

serkancetin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Memur
Konular
0
Merhabalar bende 3 gün önce mi5 aldım MIUI Global 8.1 kararlı sürüm var android 7 güncellemesi ne zaman gelir cihazıma
Bölge ayarını Hindistan yap 75 Mb lık 8.1.4 güncellemesi gelecek sonra ardından 8.2 güncellemesi gelecek ve Android 7.0 olacak sonra bölge ayarını Türkiye olarak değiştir aynısını ben yaptım ve kullanıyorum

Oyla:

bekotr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkan
Cihazım
mi5
Konular
0
Bölge ayarını Hindistan yap 75 Mb lık 8.1.4 güncellemesi gelecek sonra ardından 8.2 güncellemesi gelecek ve Android 7.0 olacak sonra bölge ayarını Türkiye olarak değiştir aynısını ben yaptım ve kullanıyorum
Teşekkürler yazdığın şekilde güncellemeyi yapabildim.

Oyla:

yusufux38400

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomin mi5
Konular
0
Siz hala Android 6 mi kullanıyorsunuz haha--:Dwasntme~~
Andro 7 gerçekten stabil çalışıyor beta olmasına rağmen
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba ben alalı 1 ay oldu telefonu. Android sürümüm 6 miui 7. Nasıl güncelleyecegimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz. Mail adresim xxxxxx

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

yusufux38400

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomin mi5
Konular
0
7.2 global stabil var bende unlock için başvuru yaptım kabul sms i de geldi . sonrasında ne yaptıysam miui 8 e geçiremedim . Mi5 kullanıyorum bu cihazı android 7 ye geçirmenin bir yolu yok mu Allah rızası için :D
Yaptın mı miui 8 ve Android 7 kardesim. Aynı durumdayız bende yapamıyorum

Oyla:

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Merhaba ben alalı 1 ay oldu telefonu. Android sürümüm 6 miui 7. Nasıl güncelleyecegimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz. Mail adresim yusufgunn@hotmail.com

Merhaba Arkadaşlar yardımcı olmak isterim ama, buraya yazdığınıza göre epey zaman alacağa benziyor
Forumun aşağı kısımlarında tüm modeller ile ilgili gerekli yardımları bulabilirsiniz

Ama ben anlamıyorum yada yapamıyorum şeklinde kendinizi yormayacaksanız !

Forumda çok düşük rakamlara IMEI den tutun tüm yazılım konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar mevcut, uzaktan bilgisayar bağlantısıyla bile gerekli işlemleri yapıyorlar
Boşuna en yakın telefoncuya yardıma gittiğinizde bırak abim birkaç gün içinde alırsınız demelerini pas geçin, konunun uzmanları burada

Oyla:

osmankarademir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
teşekkürler kardeşim. 8.1.4 güncellemesini dediğin şekilde ayarlayınca aldım. sanırım diğerleri de dediğin şekilde yüklenir.

Oyla:

serkancetin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Memur
Konular
0
teşekkürler kardeşim. 8.1.4 güncellemesini dediğin şekilde ayarlayınca aldım. sanırım diğerleri de dediğin şekilde yüklenir.
Kardeşim artık güncellemeleri Türkiye seçilirken de alır Hindistan yapmaya gerek kalmaz zannedersem 8.1.4 den 8.2 ye geçerken bi sıkıntı oldu

Oyla:

abhazyali54

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Temshouk
Cihazım
Mi5
Konular
0
Merhabalar, yeni bir mi5 kullanıcısıyım.
cihazın Miu sürümü 8.1.2 / android sürümü 6.0.1 , bunlar eski sürümler mi yeni sürümler mi?
En son sürümleri yüklemek için, cihazı rootlamak mı gerekiyor?
Bilgilendirirseniz Sevinirim

Oyla:
Üst Alt