Yardım Xiaomi Mi4C & Mi4G hangisini almalıyım?

kaşif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
htc
Konular
2
Merhaba Yetkililer ve kullanıcılar,
Bu iki telefondan birini alacağım hepsiburada'da aynı fiyat ikisi de. Mi4G kamerası daha iyi olmasına rağmen Kitkat gibi çok eski bir sürümle geliyor, Mİ4C ise lolilop ile geliyor sayfada yazdığına göre. Benim tercihim Mİ4G den yana ama güncelleme olayı beni düşündürüyor. Ben telefonla yok rootlama yok resetleme yok güncelleme bunları iyi bilen biri değilim. Sorun çıkarmayacak, aldığım gibi kullanabileceğim bir Mİ4 var mı acaba? Mi4G alırsam uğraşmak zorunda kalır mıyım? Bir de ikisi arasındaki en belirgin fark kamerası mıdır? 4C ve 4G arasında başka ne farklar biliyor musunuz? Teşekkürler.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
mi4 kamerası daha iyi falan değil ayrıca marsmallow güncellemesi aldıktan sonra artık şarjınında iyi olduğunu düşünmüyorum. Buraya sürekli aynı şeyleri yazana kadar youtube da iki tane video izleyin yeter.

Oyla:

kaşif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
htc
Konular
2
mi4 kamerası daha iyi falan değil ayrıca marsmallow güncellemesi aldıktan sonra artık şarjınında iyi olduğunu düşünmüyorum. Buraya sürekli aynı şeyleri yazana kadar youtube da iki tane video izleyin yeter.

Mi4 kamerası daha iyi epey.com'da karşılaştırdım. Elbette youtube araştırdım youtube'da Mİ4 incelemesi sadece 1 tane o da kutu açılımından ibaret. Güncelleme aldıktan sonra iyi olmadığını söyleyenler var, hayır sorun yok diyenler de var, onun için buraya üye olup konu açtım burası da herhalde bunun için var, hayır senin özel forumunsa gidelim o zaman. Xiaomi Mİ4 serileri öyle telefonu aldım kullandım türden aletler değil, bir sürü yapılması gereken ön ayarları veya güncellemeleri var o nedenle millet soru soruyor bundan doğal bir şey olamaz herhalde.

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
mi4c bende mi4te kardeşimde var mi4 bariz iyi diyen kendini kandırıyordur diyeceklerim bu kadar herkese iyi forumlar.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt