Haber Xiaomi Mi4c 650tl Hepsiburada.com da satışta

hakanarin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HAKAN ARIN
Cihazım
Xiaomi Mi 4
Konular
1
Telefon Xiaomi'nin kendi sitesinde bile görmediğim "Miui v8.0.16.0 global stabil rom" ile geliyor ama Türkçe desteği sıkıntılı. Her ne kadar genel kullanımı etkilemese de yer yer İngilizce bölümlere denk geliyorsunuz. Örneğin mesajlaşma uygulaması İngilizce olarak geliyor. Kişiler ve ayarlar bölümü gibi bölümlerin büyük çoğunluğu ise Türkçe.

Mi 4 kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki telefonun inceliği daha zarif durmasına neden olmuş. Gerçi Mi 4'ün siyahını hiç görmediğim için onunla kıyaslama yapamıyorum. Belki Mi 4'ün beyazı yerine siyahını görsem kalın olsa bile Mi 4 daha zarif diyebilirdim. Sonuçta şunu söyleyebilirim siyah Mi 4c beyaz Mi 4'ten daha zarif duruyor.

Type C şarj arabirimi ise ayrı bir güzellik. Yalnız Türkiye'deki prizlere uysun diye verdikleri aparat Mi 4'dekinden farklı ve çok kaba.

Mi 4 Android 6 ile gelmekte ancak Mi 4C daha sonra çıkmış bir telefon olmasına rağmen henüz Android 5.1'de kalmış durumda.

Telefon ile ilgili ilk izlenimlerim bunlar.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
global rom yok muhtemelen içine türkçe eklenmiş yarım yamalak bir custom rom var, xiaomi.eu da tam türkçe romları var zaten tek kaynakta orası mecburen. Hafifliğine, zarifliğine, xiaominin android güncellemesi dandikliğine katılıyorum. o aparat ise tamamen hepsiburadanın problemi.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
650TL'nin 285TL'si vergi. Türkiye'de diğer ülkelerdeki gibi sadece KDV olsa fiyatı 430TL olacakmış.

Bu fiyata General Mobile GM5 alınacağına tabi ki Mi4c alınır.

Üst Alt