kardes toplam 4 konu acmissin adamda hakli
yardim istedin direk cvp verecek birini bulamadin çöplük haline getir forumu böyle bir zihniyet olamaz buradaki insanlarda senin benim gibi ...
Yazdıklarımız size ters gelebilir. Eyvallah.. Sorun etmiyoruz. Fakat diğer forumlardan farkımız öz ve net konularla, forumu kirletmeden her kullanıcıya gerekli bilgiyi ulaştırabilmektir. Her kişi üye olup ardından yeni konu açarda yardım talebinde bulunursa ilk alacağı tepki "Forumda gezinin, Bilgi sahibi olun" dur. Bunda yanlış anlayacak bir durum göremiyorum.
Forumda bir çok konumuz var. Kaç üye oturup baştan sona okuyor. Bence %30. Onlarda deneyimli üyeler.
Okuduğunu anlayamayanlarda var. Onlarda eyvallah..Daha açıklayıcı olmaya çalışırız.
Herkesin ortak sorunu sadece hızlı yardım almak.. Konuda şöyle ornek vereyim. Dün bakkaldan alışveriş yapıyorum. Kasadayım. Bir genç koşarak girdi aceleyle, sakız aldı ve önüme geçerek para uzattı. Bende dedim ki "Acil işin mi var, sakız için milletin önüne atlayıp, onların sırasına taciz ediyorsun". Aldığımız cevap malum... Türk zihniyeti..
Diyeceğim O ki siz yardım istiyorsunuz ama, başkaların yardım almasını engelliyorsunuz. Buna dikkat ettiğiniz sürece sıkıntı yaşamazsınız
HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi