Büyüme yok ama 1 santim solunda 2. Nokta çıkmaya başlamışHerhangi bir büyüme varmı hocam
Yanlış olabilir ama benim bildiğim ölü piksel her renkte belli olur bide bendeki nokta gibi değil biraz daha duman gibi duruyorSizinki siyahta belli olmuyor demi benimki siyahta belli oluyor benim ki ölü piksel olmayabilir
Yanlış olabilir ama benim bildiğim ölü piksel her renkte belli olur bide bendeki nokta gibi değil biraz daha duman gibi duruyor
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamsın..Yazmayayım diyorum ama kendime engel olamıyorum. Kardeşim daha neyi soruyorsun anlamış değilim. Bizimkiler ölü pixel işte . Daha neyin cevabını almak istiyorsun? Ha senin ki ölü pixel ha başka bişey öğrendiğin zaman eline ne geçecek? Garantiye göndermek istiyorsan gönder zaten. Siyahta ölü pixel gözükmez çünkü ölü zaten renk vermiyor. Diğer her renkte parlak bi renk verir etrafında ki pixellerden dolayı. Ve sırıtır. Aynı şeyleri sorup duruyorsun!
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba değerli Forum Yöneticilerimiz ve Kıymetli Üyeleri... 'Beyaz Leke(Aydınlık)' sorunu bende de var. İlk leke 13.08.2017 itibariyle oluşmuştu. Çapı arkadaşın attığı görselden daha fazla olmak kaydıyle. Endişe verici olansa, bu sabah (16.08.2017) itibariyle sol yanına doğru hemen hemen aynı çapta bir leke daha oluştu. Elimde başka telefon olmadığı için gönderemiyorum (Delta) teknik servise. Ekranda ve cihazda hiçbir darbe izi/çarpmaya bağlı çizik vesayir yok. Velhasıl kelam, kullanıcı hatası gibi bir cevap alabilir miyim servisten? Sizce cihaza ne olmuştur ve ne yapmamı tavsiye edersiniz? Teşekkürler şimdiden ilgili arkadaşlara. :/