Xiaomi mi4 ekran tamiri

anabat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Mi4 ekranı dağıldı nasıl tamir ettiririm. Yardım edermisiniz. 05052722886

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
anabat' Alıntı:
Mi4 ekranı dağıldı nasıl tamir ettiririm. Yardım edermisiniz. 05052722886

Hocam   siteden sipariş veriyorsun ek olarak sökme parçalarını sen al videosu da vardır kesin araştırmadım videoyu. Ama burdan geliyor 100 dolar a mal oldu 35 doları kargo parası kargoya verildikten 7 gün sonra elime geldi 4px kargo firmasıyla gelmesin sakın alınca hemen uyar türkiye temsilciliği dolandırıcı 159tl hava parası istediler almazsam geri iade eceklerini söylediler bi isme havale istiyorlar gönderin geri dedim o zaman, bi gün sonra geldi iş yerime kargo. DHL kargo seç ve kesinlikle sen değiştir site 5 dolar dı sanırım tornavida cımbız seti falan ben pişman oldum mi3 ü telefoncuya değiştirttiğime sesi bozmuş bi bidaha verecem yarın o yüzden kesinlike sen değiştir videoları var 35 dolar vermek istemezsen bi ay bekleme riskinde var ama sen bilirsin dostum geçmiş olsun.

anabat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum sağolasın .istanbul xiaomi ofisini aradım bana dönecekler mi bakalım. Yardımcı olurlarsa onlara gönderirim.  Olmazsa çinden getirteceğiz çaresiz

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
https://www.youtube.com/watch?v=A693MYIg67I

Yardımcı olur umarım. Ablama aldığım Mi4  kırılırsa gözüm aldı kendim yaparım :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
anabat' Alıntı:
Dostum sağolasın .istanbul xiaomi ofisini aradım bana dönecekler mi bakalım. Yardımcı olurlarsa onlara gönderirim.  Olmazsa çinden getirteceğiz çaresiz

İstanbul ofisi henüz hayata geçirilmedi. Sadece evraksal işlemleri tamamlamak üzere açılış yapıldı. Yani şu an faal değil. Xiaomi Türkiye'ye geldiği zaman faal olacak. Ne zaman gelir, işte orasını bilemiyoruz maalesef.

anabat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ByKatre' Alıntı:
https://www.youtube.com/watch?v=A693MYIg67I

Yardımcı olur umarım. Ablama aldığım Mi4  kırılırsa gözüm aldı kendim yaparım :)

malzeme elimde olsa benim elimde yatkın bu işlere ama iş malzemeyi getirmek. güvenilir bir satıcı  adresi  bulsam... Türkiyede bu işleri  yapan İstanbulda mutlaka vardır  ama ...

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
ByKatre' Alıntı:
xiaomishopdan al dostum :)

zaten o sitenin linki verdim dostum 6şubatta aldım hafta sonu girdi falan dediler 9 şubatta kargoya verildi 16 şubatta istanbula geldi 17 şubatta bursaya iş yerime geldi. ama 4px kargo firmasından uzak durun dolandırıcılar ibrahim ünaldı adına 159 tl yatırmazsanız kargonun geri gidecek deyip hava parası almaya kalkıyorlar, başıma geldi. Paypal a itiraz açıp kapattığım için birdaha açamadım arayıp rica ederek şikayeti tekrar açtırmıştım ürün geri gidecek diye ertesi gün gelince açılan itirazı tekrar kapattım, kesinlikle 4px ten uzak durulmalı.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
catlax66' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:

zaten o sitenin linki verdim dostum 6şubatta aldım hafta sonu girdi falan dediler 9 şubatta kargoya verildi 16 şubatta istanbula geldi 17 şubatta bursaya iş yerime geldi. ama 4px kargo firmasından uzak durun dolandırıcılar ibrahim ünaldı adına 159 tl yatırmazsanız kargonun geri gidecek deyip hava parası almaya kalkıyorlar, başıma geldi. Paypal a itiraz açıp kapattığım için birdaha açamadım arayıp rica ederek şikayeti tekrar açtırmıştım ürün geri gidecek diye ertesi gün gelince açılan itirazı tekrar kapattım, kesinlikle 4px ten uzak durulmalı.
Hahaa, bir de şahıs hesabı veriyorlar ha. İşin gücün olmayacak, şikayet edeceksin. Bunun da diğer dolandırma yöntemlerinden ne farkı var ki.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
chatin_62' Alıntı:
catlax66' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:

Hahaa, bir de şahıs hesabı veriyorlar ha. İşin gücün olmayacak, şikayet edeceksin. Bunun da diğer dolandırma yöntemlerinden ne farkı var ki.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
aynen öyle valla

Üst Alt