anabat' Alıntı:Mi4 ekranı dağıldı nasıl tamir ettiririm. Yardım edermisiniz. 05052722886
anabat' Alıntı:Dostum sağolasın .istanbul xiaomi ofisini aradım bana dönecekler mi bakalım. Yardımcı olurlarsa onlara gönderirim. Olmazsa çinden getirteceğiz çaresiz
ByKatre' Alıntı:https://www.youtube.com/watch?v=A693MYIg67I
Yardımcı olur umarım. Ablama aldığım Mi4 kırılırsa gözüm aldı kendim yaparım
ByKatre' Alıntı:xiaomishopdan al dostum
Hahaa, bir de şahıs hesabı veriyorlar ha. İşin gücün olmayacak, şikayet edeceksin. Bunun da diğer dolandırma yöntemlerinden ne farkı var ki.catlax66' Alıntı:ByKatre' Alıntı:xiaomishopdan al dostum
zaten o sitenin linki verdim dostum 6şubatta aldım hafta sonu girdi falan dediler 9 şubatta kargoya verildi 16 şubatta istanbula geldi 17 şubatta bursaya iş yerime geldi. ama 4px kargo firmasından uzak durun dolandırıcılar ibrahim ünaldı adına 159 tl yatırmazsanız kargonun geri gidecek deyip hava parası almaya kalkıyorlar, başıma geldi. Paypal a itiraz açıp kapattığım için birdaha açamadım arayıp rica ederek şikayeti tekrar açtırmıştım ürün geri gidecek diye ertesi gün gelince açılan itirazı tekrar kapattım, kesinlikle 4px ten uzak durulmalı.
aynen öyle vallachatin_62' Alıntı:Hahaa, bir de şahıs hesabı veriyorlar ha. İşin gücün olmayacak, şikayet edeceksin. Bunun da diğer dolandırma yöntemlerinden ne farkı var ki.catlax66' Alıntı:ByKatre' Alıntı:xiaomishopdan al dostum
zaten o sitenin linki verdim dostum 6şubatta aldım hafta sonu girdi falan dediler 9 şubatta kargoya verildi 16 şubatta istanbula geldi 17 şubatta bursaya iş yerime geldi. ama 4px kargo firmasından uzak durun dolandırıcılar ibrahim ünaldı adına 159 tl yatırmazsanız kargonun geri gidecek deyip hava parası almaya kalkıyorlar, başıma geldi. Paypal a itiraz açıp kapattığım için birdaha açamadım arayıp rica ederek şikayeti tekrar açtırmıştım ürün geri gidecek diye ertesi gün gelince açılan itirazı tekrar kapattım, kesinlikle 4px ten uzak durulmalı.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk