Xiaomi Mi4 Başka Kulaklık Görmemesi ve Güncelleme

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Arkadaşlar telefonun sarjı ıyıydı fakat bazı uygulamalar kurdum whatsapp periscope twitter gibi bu uygulamalar birde guncellemeler sanırım sarjı cok yemeye basladı 2 hafta oldu ılk hafta bu kadar cok yemıyordu sarj sızce neyden bırde mı4 baska kulaklıgı tanımıyor orjınal kulaklıgı hangısı orjınalını alayım ben

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
bende sensheir var en ufak sorun yok başka kulaklık görüyor cihaz ayrıca miflaşla temiz kurlum yapın etksini göreceksiniz iyi günler

MİMUTEK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Xiaomi Poco F1
Meslek
Emekli
Konular
7
Mİ4 LTE cihazın 3/16 modelini kullanıyorum.Orijinal kulaklığını alamamıştım.Farklı (LG) marka telefona ait kulaklığı denedim çalışmadı.
Markaya ait kulaklık almaya karar vermiştim.Farklı kulaklığı son kez denedim yine olmadı.Tesadüfen kulaklığı telefonun 3,5mm.jakına
taktıktan sonra ses ayarının otomatik olarak sıfıra düştüğünü gördüm.Ses ayarına bakmanızı öneririm.Umarım yararlı olmuştur.
13.01.2017

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben Mi4'te pro olanı kullanıyorum ve son derece memnunum :)

http://market.miuiturkiye.net/kulaklik/xiaomi-pro-metal-piston-kulakici-mikrofonlu-kulaklik

Daha önce de basic edition ve piston serilerinden kullandım ama pro cidden çok daha iyi.

bende sensheir var en ufak sorun yok başka kulaklık görüyor cihaz ayrıca miflaşla temiz kurlum yapın etksini göreceksiniz iyi günler

Mİ4 LTE cihazın 3/16 modelini kullanıyorum.Orijinal kulaklığını alamamıştım.Farklı (LG) marka telefona ait kulaklığı denedim çalışmadı.
Markaya ait kulaklık almaya karar vermiştim.Farklı kulaklığı son kez denedim yine olmadı.Tesadüfen kulaklığı telefonun 3,5mm.jakına
taktıktan sonra ses ayarının otomatik olarak sıfıra düştüğünü gördüm.Ses ayarına bakmanızı öneririm.Umarım yararlı olmuştur.
13.01.2017

kardeşlerim kusura bakmayın ıslerımden dolayı cevap yazamadım sımdı gelebıldım baska kulaklıkları gormuyor ama dedıklerınızı deneyecegım hangısını gorecek acaba ? Mi flasla temiz kurulum yapmayı bılmıyorum ne gıbı yararı oluyor acaba

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Arkadaşlar xiaomi alternatifi kulaklık yok mu

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
kardeşim hepsiburadadan aldığın romda şarjı çok iyi gidiyor fakat yeni güncellemeler ile şarjı berbat bende de aynı durum var tek çözümü ya hepsiburadadaki eski roma dönmek yada custom rom yüklemek

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
kardeşim hepsiburadadan aldığın romda şarjı çok iyi gidiyor fakat yeni güncellemeler ile şarjı berbat bende de aynı durum var tek çözümü ya hepsiburadadaki eski roma dönmek yada custom rom yüklemek
nasıl yapacaz onu telefonun boot menusunden boot ederek mı sıfırlayarak

Üst Alt