Yardım Xiaomi mi4 4g

convey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
2
Merhaba Arkadaşlar hepsiburadadan geçen hafta xiaomi mi4 4g 16 gb 2gb ramli modelini aldım tüm güncellemeleri düzgün bir şekilde yükledim. sorum şu olacak telefon 4 g yi desteklemesine rağmen 3g de çalışıyor. simkartı mı yeni 4 g uyumlu kart ile değiştirdim. tüm ayarlar lte öncelikli olarak ayarlı operatörüm türk telekom şebeke taraması yaptırıyorum diğer operatörlerin 4g şebekelerini görüyor sadece türk telekom görünmüyor.simkart farklı telefonlarda 4 g yi görüyor. Sizce problem nedir. Acaba hat güncellemesi yapmam gerekir mi?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Merhaba Arkadaşlar hepsiburadadan geçen hafta xiaomi mi4 4g 16 gb 2gb ramli modelini aldım tüm güncellemeleri düzgün bir şekilde yükledim. sorum şu olacak telefon 4 g yi desteklemesine rağmen 3g de çalışıyor. simkartı mı yeni 4 g uyumlu kart ile değiştirdim. tüm ayarlar lte öncelikli olarak ayarlı operatörüm türk telekom şebeke taraması yaptırıyorum diğer operatörlerin 4g şebekelerini görüyor sadece türk telekom görünmüyor.simkart farklı telefonlarda 4 g yi görüyor. Sizce problem nedir. Acaba hat güncellemesi yapmam gerekir mi?
Bulunduğunuz yerde Türk Telekom 4,5G vermiyor olabilir. Farklı bir yerde deneyin.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

convey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farklı telefonla bulunduğum yerde Türk Telekom 4.5g hizmeti alabiliyorum.aynı simkartla bide telefon açıldığında simkart etkinleştirilemedi uyarısı çıkıyor uluslararası mesaj gönderilecektir yazıyor.

Son düzenleme:
Oyla:

enemy1980

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
volkan
Cihazım
redmi note3p
Konular
2
Bu cihazlarda 800MHZ 4G bandı kapalı o yüzden en geniş 4G kapsamasını sağlayan frekanstan hizmet alamıyoruz size özel bir durum değil.

Oyla:

convey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xiaomi mi4 4g cihazlarda 4g 800 mhz bandını açmanın bir yolu var mıdır. aynı işlemciye sahip lg g3 lerde lte 800 mhz desteği mevcut.problem yazılımsal gibi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
xiaomi mi4 4g cihazlarda 4g 800 mhz bandını açmanın bir yolu var mıdır. aynı işlemciye sahip lg g3 lerde lte 800 mhz desteği mevcut.problem yazılımsal gibi
Maalesef hiçbir cihazda bir yolu yok.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt