Yardım Xiaomi Mi Wifi Repeater internete girmiyor

frknnnn123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiaomi wifi pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro
Telefon Modeli
Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar,
Bugün Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro Sinyal Güçlendirici aldım ve evimdeki wifi ye başarılı bir şekilde bağladım ama android telefonla Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro nun yaydığı internete girebiliyorum ama iphone ve bilgisayarla internete giremiyorum. Biz bu cihazı evde ders çalışalım diye aldık . Bu konuda bilgi verirmisiniz lütfen?
Konuyu nereye açağımı bilemedim yeni üye oldum ürünü bugün aldım yapamayınca telaşla buraya yazdım..

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhabalar,
Bugün Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro Sinyal Güçlendirici aldım ve evimdeki wifi ye başarılı bir şekilde bağladım ama android telefonla Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro nun yaydığı internete girebiliyorum ama iphone ve bilgisayarla internete giremiyorum. Biz bu cihazı evde ders çalışalım diye aldık . Bu konuda bilgi verirmisiniz lütfen?
Konuyu nereye açağımı bilemedim yeni üye oldum ürünü bugün aldım yapamayınca telaşla buraya yazdım..

Tavsiyem mi router 4c almanız ve kablo ile routere hat çekmeniz. Yoksa tam performans alamazsınız

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
kral ana modeme bağlantısını kurdun mu normalde ana modem ile bağlantı kurunca işlem tmamadır.Olmadı sıfırla cıhazı tuş varsa tuşla yada iğne sokma yeri varsa onla bir de öyle dene.

Ana modemin arayüzüne gir ordan bu cihazı görüyor mu birde ona bak

Oyla:

frknnnn123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiaomi wifi pro
Konular
1
kral ana modeme bağlantısını kurdun mu normalde ana modem ile bağlantı kurunca işlem tmamadır.Olmadı sıfırla cıhazı tuş varsa tuşla yada iğne sokma yeri varsa onla bir de öyle dene.

Ana modemim airtes wav 275 . ana modemin arayüzüne girdim cihazı görüyor ama iphone telefonla internete bağlanamıyorum.şuan pc den yeni bağlanabildim onuda pc de elle ip kullanı seçtim öyle pc den de giriyor ama iphone la hiç girmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen ip ler çakışıyor modeminkiyle Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro nun. Ben pc den internete giremiyordum elle ip yi seç dedim giriyor ama iphone da onu nasıl yapıcaz

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
Hocam şöyle bir yöntem deneseniz.Mi router in arayüze girin ama PC den tarayıcıdan extra ayarları oluyor orda.Router in ip adresini girerek ordan arayüzüne girdin kanal seçeneği olur etrafınizda modemelr olabilir cakisiyordur dediğiniz gibi.Kanali değiştirin birde öyle deneyin

Oyla:

frknnnn123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiaomi wifi pro
Konular
1
Hocam şöyle bir yöntem deneseniz.Mi router in arayüze girin ama PC den tarayıcıdan extra ayarları oluyor orda.Router in ip adresini girerek ordan arayüzüne girdin kanal seçeneği olur etrafınizda modemelr olabilir cakisiyordur dediğiniz gibi.Kanali değiştirin birde öyle deneyin
Abicim bu router in ağ geçidine baktım ben 192.168.2.1 bide modeminkine baktım 192.168.2.1 yani ikisde aynı. modemin arayüzüne yönleridiyor. router in arayüz ip sine nasıl girerim?

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Abicim bu router in ağ geçidine baktım ben 192.168.2.1 bide modeminkine baktım 192.168.2.1 yani ikisde aynı. modemin arayüzüne yönleridiyor. router in arayüz ip sine nasıl girerim?
Modeminizi kapatıp deneyebilirsiniz

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
Valla hocam bende 4a giga versiyon var otomatik kendi farklı ip veriyordu bunda farklı imiş şimdi baktımda tek ip altnda topluyor.Kurulum yaparken bölge seçeneği olucak ordan çin yapın birde öyle deneiyn

Oyla:

frknnnn123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiaomi wifi pro
Konular
1
Valla hocam bende 4a giga versiyon var otomatik kendi farklı ip veriyordu bunda farklı imiş şimdi baktımda tek ip altnda topluyor.Kurulum yaparken bölge seçeneği olucak ordan çin yapın birde öyle deneiyn
bölgeyi çin'e dili türkçe yapıyımı. dil çinçe olursa sıkıntı :)

Modeminizi kapatıp deneyebilirsiniz
yok hala aynı hocam

Oyla:

frknnnn123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiaomi wifi pro
Konular
1
bölgeyi çin'e dili türkçe yapıyımı. dil çinçe olursa sıkıntı :)

yok hala aynı hocam
Bölgeyi çin de yaptım hala iphone bağlanmıyor bide pc de gitti şuan pc dende girmiyor sadece android telefonlar giriyor

Oyla:
Üst Alt