Yardım xiaomi mi tool v2 den 12.5 global rom kurdum telefona the system has been destroyed de kaldı

luenazm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiamoi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
v12.5.1.0
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 8 2019
Bootloader Kilidi
Açık
xiaomi mi tool v2 den 12.5 global rom kurdum telefona the system has been destroyed de kaldı o yazıyı kaldırıncada muıu yazısında kalıyor tam yüklenmemiş rom veya yanlış rom yüklenmiş herhalde bilgisayarım 64 bit o yüzden mi flash toolu kuramıyorum windows bu sürücü yazılımının yayımcısını doğrulayamıyor hatası alıyorum yüklemiyor yani windows güvenliğini kapattım genede sonuç aynı yardımcı olursanız sevinirim mi flash tan başka hangi programla rom atabilirim telefona ayrıca fastboot moduna giriyor telefon

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
ADB ile de yükleme yapılır fakat bilgisayar telefonu görmüyorsa öncelikle driver sorununu çözmeniz gerekir. Aşağıdaki rehberi bir inceleyin isterseniz.

Oyla:

luenazm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiamoi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görüyor yani ses çıkıyor fast boota aldığım zaman mi assistana falan aldığım zaman ama disk olarak görmüyo yani C / D olarak

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
görüyor yani ses çıkıyor fast boota aldığım zaman mi assistana falan aldığım zaman ama disk olarak görmüyo yani C / D olarak
Fastbootta disk olarak görmez zaten... Aygıt yöneticisi altından kontrol etmeniz lazım. Verdiğim linkteki rehberi takip ederek kurulum yapın hocam...

Oyla:

luenazm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiamoi note 8
Konular
1
hocam mi flashı yükleyebilsem bilgisayara zaten gerek kalmıcak hiçbirinede yükleyemiyorum ona yardımcı olabilirmisiniz o linkteki rehberde mi flash la yapıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi flashı yüklerken bu hataları alıyorum o sürücü imzasını devre dışı bırakıyorum gene geliyo o uyarı

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-12-25 105918.png
    Ekran görüntüsü 2021-12-25 105918.png
    991,4 KB · Görüntüleme: 14
  • Ekran görüntüsü 2021-12-25 105959.png
    Ekran görüntüsü 2021-12-25 105959.png
    1 MB · Görüntüleme: 14
Oyla:

utkurei19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
25
xiaomi mi tool v2 den 12.5 global rom kurdum telefona the system has been destroyed de kaldı o yazıyı kaldırıncada muıu yazısında kalıyor tam yüklenmemiş rom veya yanlış rom yüklenmiş herhalde bilgisayarım 64 bit o yüzden mi flash toolu kuramıyorum windows bu sürücü yazılımının yayımcısını doğrulayamıyor hatası alıyorum yüklemiyor yani windows güvenliğini kapattım genede sonuç aynı yardımcı olursanız sevinirim mi flash tan başka hangi programla rom atabilirim telefona ayrıca fastboot moduna giriyor telefon
bu siteden indirdiğiniz Fastboot Stable Global romu flashlarken mi hata aldınız yoksa flashlama bittiğinde mi cihazda hata oluştu ? Fastboota giriyorsa tekrar bu attığım linkten global romu indirip XiaomiToolv2'den flashlamayı deneyin.
Bootloader kilidi açık demişsiniz ama recovery kurdunuz mu ? Recovery kurduysanız fastboota gerek kalmadan direkt romu indirerek telefonuzda flashlayabilirsiniz.

Oyla:

luenazm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiamoi note 8
Konular
1
XiaomiToolv2 bu uygulamadan official rom indirip yani v12.5 telefona kurulumu gerçekleştirdim successful dedi kapandı program sonra telefona baktım redmi yazısı geldi ardından "the system has been destroyed" yazısı geldi telefon açılmıyor sace o yazı var sadece fastboot ve mi assistan menüsünü yani wipe data menüsüne girebiliyorum wipe data falan yaptım "the system has been destroyed" bu yazı geliyo gene mi flashıda kuramıyorum pc ye yukardaki hatalar çıkıyor XiaomiToolv2 dan da fast boot brick şeyini yaptım oda bi işe yaramadı gene aynı hata tek çözüm mi flasha kalıyor onuda bilgisayarım 64 bit olduğu için kuramadım "windows bu sürücü yazılımının yayımcısını doğrulamıyor " hatası çıkıp duruyor kapattım o sürücü korumasını gene çıkıyor

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
hocam mi flashı yükleyebilsem bilgisayara zaten gerek kalmıcak hiçbirinede yükleyemiyorum ona yardımcı olabilirmisiniz o linkteki rehberde mi flash la yapıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi flashı yüklerken bu hataları alıyorum o sürücü imzasını devre dışı bırakıyorum gene geliyo o uyarı

Hocam alıntı ya da etiket yapmazsanız bana yazdığınızı bilemem...

Doğrılamasa da yüklemiştir o... Dilerseniz farklı Mi Flash sürümü de deneyebilirsiniz. Mi Flash Tool – Xiaomi Tools

Mi Flash kullanmadan rom yüklemek için ise aşağıdaki rehberi kullanabilirsiniz.

Oyla:

utkurei19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
25
XiaomiToolv2 bu uygulamadan official rom indirip yani v12.5 telefona kurulumu gerçekleştirdim successful dedi kapandı program sonra telefona baktım redmi yazısı geldi ardından "the system has been destroyed" yazısı geldi telefon açılmıyor sace o yazı var sadece fastboot ve mi assistan menüsünü yani wipe data menüsüne girebiliyorum wipe data falan yaptım "the system has been destroyed" bu yazı geliyo gene mi flashıda kuramıyorum pc ye yukardaki hatalar çıkıyor XiaomiToolv2 dan da fast boot brick şeyini yaptım oda bi işe yaramadı gene aynı hata tek çözüm mi flasha kalıyor onuda bilgisayarım 64 bit olduğu için kuramadım "windows bu sürücü yazılımının yayımcısını doğrulamıyor " hatası çıkıp duruyor kapattım o sürücü korumasını gene çıkıyor
Mi Flash tool için 64 bit olması gerekiyor zaten. Fastboot'a girebiliyorsan oradan rom yükleyebilirsin yukarıda anlattım.

Oyla:

luenazm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiamoi note 8
Konular
1
Hocam alıntı ya da etiket yapmazsanız bana yazdığınızı bilemem...

Doğrılamasa da yüklemiştir o... Dilerseniz farklı Mi Flash sürümü de deneyebilirsiniz. Mi Flash Tool – Xiaomi Tools

Mi Flash kullanmadan rom yüklemek için ise aşağıdaki rehberi kullanabilirsiniz.

en son sürümü yükledim bu sefer uygulama açılırken ve sonraki yaptığım işlemlerin hepsinde bu hatayı veriyor "couldn't find flash script"

Oyla:
Üst Alt