- Adım
- Oguz
- Cihazım
- Mi pro 2
- Konular
- 1
Bugün karşılaştığım bir sorunu yazayım başına gelen faydalansın sürüş sırasında hafif bi titredi ve dıt deyip kapandı tuşa bastım defalarca, resetleme yaptım şarja taktım bi yerde okudum gidon söküp kabloyu sök tak yaptım açılmadı bi türlü çözüm basit cihaz kendini korumaya almış alt kapağı söküp batarya soketi söküp geri yerine takıyoruz başka bir şey yok dıt deyip kendi açılıyor.Alt kapak yıldız alyan 10 numara ile açılıyor.Arkadaş olmasa bi 8 km kadar spor yapacaktım
Başka yere yollayıp tokatlanmayın çözüm olmazsa öyle yollayın.Kalın sağlıcakla

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomi Mi pro 2 modeli kullanıyorumBugün karşılaştığım bir sorunu yazayım başına gelen faydalansın sürüş sırasında hafif bi titredi ve dıt deyip kapandı tuşa bastım defalarca, resetleme yaptım şarja taktım bi yerde okudum gidon söküp kabloyu sök tak yaptım açılmadı bi türlü çözüm basit cihaz kendini korumaya almış alt kapağı söküp batarya soketi söküp geri yerine takıyoruz başka bir şey yok dıt deyip kendi açılıyor.Alt kapak yıldız alyan 10 numara ile açılıyor.Arkadaş olmasa bi 8 km kadar spor yapacaktımBaşka yere yollayıp tokatlanmayın çözüm olmazsa öyle yollayın.Kalın sağlıcakla