- Adım
- emir
- Cihazım
- mi pad 2
- Konular
- 4
Dostlar, Aliexpress üzerinden Xiaomi Mi Pad 2 sipariş etmiştim. Cihaz dün elime ulaştı. Fakat bazı sorunlar yaşıyorum. Cihazda türkçe dil desteği yok. Satın aldığım ilanda türkçe dil desteği olduğu yazıyor.
Bana ulaşan cihazda defalarca kurcalamama rağmen bulamadım.
Azerice bile var Tükçe yok. Sadece klavye seçeneklerinde türkçe seçeneği var.
(Bu arada satın aldığım mağaza yüksek satış rakamları olan bir mağaza. Daha önce sipariş veren ve olumlu yorum atan Türk üyeler mevcuttu. Bu sebebple sipariş verdim.)
Mağazaya mesaj attım. Dediklerimi anlamamış gibi seçeneklerden türkçe dili seçebileceğimi söylüyor. Bulamıyorum diyorum. İnternetten yükle diyor.
Bunun dışında ürün bana kutusu jelatinsiz olarak ulaştı. Kontrol amaçlı açıldığını düşündüm ama işkellenmedim de değil. Antutu Benchmark kurdum. 46779 puan aldı. Bir şok daha yaşadım.
İnternette bu cihazın 70000 / 80000 civarı puanlar aldığı gözükmekte. Sizce sıkıntı ne olabilir?
Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok çok memnun olurum.
Bana ulaşan cihazda defalarca kurcalamama rağmen bulamadım.
Azerice bile var Tükçe yok. Sadece klavye seçeneklerinde türkçe seçeneği var.
(Bu arada satın aldığım mağaza yüksek satış rakamları olan bir mağaza. Daha önce sipariş veren ve olumlu yorum atan Türk üyeler mevcuttu. Bu sebebple sipariş verdim.)
Mağazaya mesaj attım. Dediklerimi anlamamış gibi seçeneklerden türkçe dili seçebileceğimi söylüyor. Bulamıyorum diyorum. İnternetten yükle diyor.
Bunun dışında ürün bana kutusu jelatinsiz olarak ulaştı. Kontrol amaçlı açıldığını düşündüm ama işkellenmedim de değil. Antutu Benchmark kurdum. 46779 puan aldı. Bir şok daha yaşadım.
İnternette bu cihazın 70000 / 80000 civarı puanlar aldığı gözükmekte. Sizce sıkıntı ne olabilir?
Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok çok memnun olurum.