Yardım Xiaomi Mi Pad 2 64gb Google PLay store sorun?

MTOLGA

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M. TOLGA
Cihazım
MiPad264gb
Konular
22
Arkadaşlar sonun cihazı dual boot yapmayı başardım.Ancak google play dosyayı indirip daha sonra yükleyemiyor. error 907 ve 963 hatası veriyor. internette baktım mi padlerde ve telefonlarda yaşanan bir sorunmuş bir çok yol denedim buradan yükleyip daha sonra tüm apkları tekrar elimle güncelledim ama hala aynı hata var sıkıntıyı nasıl çözdünüz illa flashlayarak mı yüklemek gerek sıkıntıyı yaşayıp çözmüş olanlar yardımcı olabilir mi herkese hayırlı günler...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
miui stabil mipad için bulamayınca haftalık indirdim miui stabil deneyim bakalım ilgisi var mı

stabil eu 7.5.2 yükledim fakat google uygulamaları gelmedi bununla birlikte ben de ekleyemedim google installer2 %80de hata veriyor dahası mail uygulamasında adresi yazıp bile ilerleyemedim hata veriyor yeterki çalıssın update falan asla ugrasılmaz bu cihazla başa bela aldık pff
Maalesef sözün bittiği yerdeyim. Bundan sonrası sizin tecrübelerinizle değişik yöntemler denemenize kalıyor.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:

selcukkoyu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selcuk
Cihazım
RedMi3MiPad2
Konular
5
Maalesef sözün bittiği yerdeyim. Bundan sonrası sizin tecrübelerinizle değişik yöntemler denemenize kalıyor.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk
gapps pico flashladım playstore ingilizce oldu fakat error 963 sağolun deneyerek bulacağız artık

Oyla:
Üst Alt