Yardım Xiaomi Mi Pad 2 64gb Google PLay store sorun?

MTOLGA

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M. TOLGA
Cihazım
MiPad264gb
Konular
22
Arkadaşlar sonun cihazı dual boot yapmayı başardım.Ancak google play dosyayı indirip daha sonra yükleyemiyor. error 907 ve 963 hatası veriyor. internette baktım mi padlerde ve telefonlarda yaşanan bir sorunmuş bir çok yol denedim buradan yükleyip daha sonra tüm apkları tekrar elimle güncelledim ama hala aynı hata var sıkıntıyı nasıl çözdünüz illa flashlayarak mı yüklemek gerek sıkıntıyı yaşayıp çözmüş olanlar yardımcı olabilir mi herkese hayırlı günler...

Sefa YSn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa YSn
Konular
10
Arkadaşlar sonun cihazı dual boot yapmayı başardım.Ancak google play dosyayı indirip daha sonra yükleyemiyor. error 907 ve 963 hatası veriyor. internette baktım mi padlerde ve telefonlarda yaşanan bir sorunmuş bir çok yol denedim buradan yükleyip daha sonra tüm apkları tekrar elimle güncelledim ama hala aynı hata var sıkıntıyı nasıl çözdünüz illa flashlayarak mı yüklemek gerek sıkıntıyı yaşayıp çözmüş olanlar yardımcı olabilir mi herkese hayırlı günler...
Hocam bendeki windows modeli nasil dual boot yaptiniz ? bende yapayim oyle bir hata vercekmi

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

MTOLGA

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M. TOLGA
Cihazım
MiPad264gb
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
H
Hocam bendeki windows modeli nasil dual boot yaptiniz ? bende yapayim oyle bir hata vercekmi

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hatanin dual bootla alakasi yok hata tamamen android versiyonlarin hepsinde olan bir durum xda da ve miui forumda defalarca sorulmuş bircok çözüm var ama hicbiri çalışmıyor dual boot olayi ise bootice ile oluyor normalde tek tuşla isletim sistemi degistirme var ancak oda suan sikintili sanirim xiaominin son urettigi intel islemcili cihaz olur optimizasyon cok sikinti windowsta ise optimizasyon iyi ancak oyun performansı berbat linki ben size yollarim ancak ben defalarca denedim yapamadim elimden bircok telefon tablet gecti kesinlikle Windows tan once android e portlayip daha sonra tekrar windows yuklemek cok zor zaten kendim cildirip forumdsn bir arkadasima yolladim o rehberden halletti oncelikle bir adet usb 3.0 3.1 type c hub siparis etmelisiniz.

Oyla:

MTOLGA

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M. TOLGA
Cihazım
MiPad264gb
Konular
22
Ayrıca gp siz android android falan degil sadece iskence linki buraya editlerim.

Oyla:

MTOLGA

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M. TOLGA
Cihazım
MiPad264gb
Konular
22

Oyla:

selcukkoyu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selcuk
Cihazım
RedMi3MiPad2
Konular
5
aynı problem bende de çıktı nasıl çözeceğiz bakalım stable 752 yüklü geldi Türkçe var diye sevindik ama uğraştıracak galiba

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
aynı problem bende de çıktı nasıl çözeceğiz bakalım stable 752 yüklü geldi Türkçe var diye sevindik ama uğraştıracak galiba
MiPad 2 global romu yok. Yani resmi olarak Türkçe dil yok. Cihazınızda resmi olmayan bir rom yüklüdür.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:

selcukkoyu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selcuk
Cihazım
RedMi3MiPad2
Konular
5
MiPad 2 global romu yok. Yani resmi olarak Türkçe dil yok. Cihazınızda resmi olmayan bir rom yüklüdür.

evet forumu gezdikçe tecrübelerinizi okudukça öğrenmiş bulunmaktayım emeğinize sağlık çok şey öğrendim sayenizdeclap~~ bugün unofficial rom kuracağım işallah stabil mi kursam haftalık mı karar veremedim

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
evet forumu gezdikçe tecrübelerinizi okudukça öğrenmiş bulunmaktayım emeğinize sağlık çok şey öğrendim sayenizdeclap~~ bugün unofficial rom kuracağım işallah stabil mi kursam haftalık mı karar veremedim
Stabil kullanıp fazla kurcalamayın derim.

Oyla:

selcukkoyu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selcuk
Cihazım
RedMi3MiPad2
Konular
5
miui stabil mipad için bulamayınca haftalık indirdim miui stabil deneyim bakalım ilgisi var mı
Stabil kullanıp fazla kurcalamayın derim.

stabil eu 7.5.2 yükledim fakat google uygulamaları gelmedi bununla birlikte ben de ekleyemedim google installer2 %80de hata veriyor dahası mail uygulamasında adresi yazıp bile ilerleyemedim hata veriyor yeterki çalıssın update falan asla ugrasılmaz bu cihazla başa bela aldık pff

Oyla:
Üst Alt