Günaydın arkadaşlar kafama takılan bir soru var xiaomi mi notebook air Windows işletim sistemi mi kullanıyor
HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın hocam. İnceleme videolarında görüldüğü kadarıyla evet Windows işletim sistemi kullanmakta.Günaydın arkadaşlar kafama takılan bir soru var xiaomi mi notebook air Windows işletim sistemi mi kullanıyor
Hocam ben bi bilgisayarcıyla görüştüm ios tarzı bir işletim sistemi var dedi oyun felen oynayacaksan pek iyi değil dedi oyunların yada yazılımların crack ları değişmesi gerekir felen dediGünaydın hocam. İnceleme videolarında görüldüğü kadarıyla evet Windows işletim sistemi kullanmakta.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İşini düzgün yapanlar meclisten dışarı olmak kaydıyla bilgisayarcıların çoğuna güvenmiyorum ve güvenmemenizi tavsiye ediyorum. Kısa ve net sallıyorlar.Hocam ben bi bilgisayarcıyla görüştüm ios tarzı bir işletim sistemi var dedi oyun felen oynayacaksan pek iyi değil dedi oyunların yada yazılımların crack ları değişmesi gerekir felen dedi
MiPad tabletleri ile karıştırmış ve IOS tarzı dediği de Miui sanıyorum. Çünkü IOS tarzı denilen başka bir işletim sistemi duymadım.Hocam ben bi bilgisayarcıyla görüştüm ios tarzı bir işletim sistemi var dedi oyun felen oynayacaksan pek iyi değil dedi oyunların yada yazılımların crack ları değişmesi gerekir felen dedi
MiPad tabletleri ile karıştırmış ve IOS tarzı dediği de Miui sanıyorum. Çünkü IOS tarzı denilen başka bir işletim sistemi duymadım.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Yani bilgisayar Windows arayüzü ve sistemini kullanıyorMiPad tabletleri ile karıştırmış ve IOS tarzı dediği de Miui sanıyorum. Çünkü IOS tarzı denilen başka bir işletim sistemi duymadım.
Sent from my MI 5 using Tapatalk