İnceleme Xiaomi mi note 3

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Mi note 3 kullaniyorsunuz sanirim ufak bir sorum olacak ben 9.1.4.0 kararlı sürüm kullaniyorum şu anda zil sesi seviyesi çalarken sizdede düşüyor mu ? Normal müzik çalarken problem yok ancak telefon calarken ses düşüyor ve bütün ses düzeyleri en sonda olmasına rağmen
Ses düşüyor derken hocam. Normal yüksek çalarken kendi kendine kısılıyor mu yoksa kısık mı çalıyor

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sbatuhanyalcin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan Yalç
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Ses düşüyor derken hocam. Normal yüksek çalarken kendi kendine kısılıyor mu yoksa kısık mı çalıyor

Yok hocam direk kısık çalıyor yani normal medya sesine oranla baya düşüyor ses telefon çalarken aanlamadım

Furkan Ç.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
LG G2
Konular
0
Arkadaşlar herkese merhabalar;

Yeni telefon almak için araştırmalara başladım mi note 3 ılgımı cok cektı. 3 yıldır lg g2 kullanıyorum ve cok memnunum G2 de hıc güncelleme yapmadım cunku yurt dışı gelişli ıhtıyaç da duymadım zaten telefon ılk günkü performansını koruyor hıc oyun oynamam.

Bu başlıgı baştan sona okudum.

Anlamadığım sey su; xiaomi telefonlarda bu rom yükleme olayını fılan hıc anlamadım bu rom dedıgınız telefonun arayuzu ıcın mı herkes farkı romlar kullanıyor sanırım. “Root “ “Kararlı” fılan yazmışlar ne demek hıc anlamadım. Sımdı ben cepport dan alsam delta garantılı mıuı global 9.1.2 / stable rom geliyor sanırım. Bunun anlamı ne 9.1.2 resmı xiaomi nın kendı rom u mudur? Bırde stable nedir. Bu gelen rom ınsanlara yetmıyor mu da başka başka rom lar yukluyorlar. Bunu aldığımda 9.1.2 bana yetmeyecek mı bazı eksıklıkler yüzünden sanırım başka rom yukluyorsunuz ıste yuz tanıma eksıgıdır vs onları sorun etmem ben yıllarca androıd 4 kullanan adamım

Cevremde xiaomi kullanan kullanan kımse yok o yüzden yardımcı olana mınnettar kalırım.

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Yok hocam direk kısık çalıyor yani normal medya sesine oranla baya düşüyor ses telefon çalarken aanlamadım
Hocam bende de zil sesi biraz az.
Sessizde kullandığım için ben sorun yapmadım. Çözümü nasıl olur bilmiyorum

Ümit Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mİ NOTE 3
Konular
0
benim telefonda wifi açık 4g kapalı olarak 9 saatte yüzde 6-7 gibi bir azalma oldu. normal midir ? biraz fazla geldi açıkçası.
benim telefonda wifi açık 4g kapalı olarak 9 saatte yüzde 6-7 gibi bir azalma oldu. normal midir ? biraz fazla geldi açıkçası.

Genelde 2-3 birim azalma olur. Telefon acik. Wifi acik. Sadece sessize alirim. Gece mj sesi watsap sesi vs olmasin diye sesi kisiktir.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Arkadaşlar herkese merhabalar;

Yeni telefon almak için araştırmalara başladım mi note 3 ılgımı cok cektı. 3 yıldır lg g2 kullanıyorum ve cok memnunum G2 de hıc güncelleme yapmadım cunku yurt dışı gelişli ıhtıyaç da duymadım zaten telefon ılk günkü performansını koruyor hıc oyun oynamam.

Bu başlıgı baştan sona okudum.

Anlamadığım sey su; xiaomi telefonlarda bu rom yükleme olayını fılan hıc anlamadım bu rom dedıgınız telefonun arayuzu ıcın mı herkes farkı romlar kullanıyor sanırım. “Root “ “Kararlı” fılan yazmışlar ne demek hıc anlamadım. Sımdı ben cepport dan alsam delta garantılı mıuı global 9.1.2 / stable rom geliyor sanırım. Bunun anlamı ne 9.1.2 resmı xiaomi nın kendı rom u mudur? Bırde stable nedir. Bu gelen rom ınsanlara yetmıyor mu da başka başka rom lar yukluyorlar. Bunu aldığımda 9.1.2 bana yetmeyecek mı bazı eksıklıkler yüzünden sanırım başka rom yukluyorsunuz ıste yuz tanıma eksıgıdır vs onları sorun etmem ben yıllarca androıd 4 kullanan adamım

Cevremde xiaomi kullanan kullanan kımse yok o yüzden yardımcı olana mınnettar kalırım.
Merhabalar öncelikle.
Normal bir kullanıcı için (örneğin siz) hiç birşey yapmanıza gerek yok üzerinde gelen sürüm ve yazılımla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Stable demek xiaomi nin dünya pazarına satışa sunduğu modellerde kullanılan global ve stabil sürümdür. Güncelleme geldiği zaman bu sürüme de gelir hiç bir işlem yapmadan kullanırsınız.

Beta romlar ise de stabil sürüme gelmeyen test özelliklerini içeren bir sürümdür çeşitli yeniliklerin önce geldiği gibi çeşitli hatalar da içerir. Bu kullanıcıların geri bildirimi ile stabil sürümler şekillenir ve güncelleme alır.

Root olayı ise bambaşka bir durum. Sistem dosyaları erişime kapalıdır. Bilmeden Kurcalanması halide sistemde sıkıntılar yaratır bu sebeple üreticiler root erişimine kapalı gönderir. Ancak çeşitli yöntemler ile root erişimi sağlanır. Peki ne işe yarar işte ne bileyim kimi batarya simgesini sağda değil de solda sever root ile sola alınır. En basiti bu şekilde.

Kısacası siz rahat olun aldığınız hali ile kullanırsınız. Miui arayüzü de kısa süre alışıp seveceğiniz bir arayüz.

Mi 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Furkan Ç.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
LG G2
Konular
0
Merhabalar öncelikle.
Normal bir kullanıcı için (örneğin siz) hiç birşey yapmanıza gerek yok üzerinde gelen sürüm ve yazılımla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Stable demek xiaomi nin dünya pazarına satışa sunduğu modellerde kullanılan global ve stabil sürümdür. Güncelleme geldiği zaman bu sürüme de gelir hiç bir işlem yapmadan kullanırsınız.

Beta romlar ise de stabil sürüme gelmeyen test özelliklerini içeren bir sürümdür çeşitli yeniliklerin önce geldiği gibi çeşitli hatalar da içerir. Bu kullanıcıların geri bildirimi ile stabil sürümler şekillenir ve güncelleme alır.

Root olayı ise bambaşka bir durum. Sistem dosyaları erişime kapalıdır. Bilmeden Kurcalanması halide sistemde sıkıntılar yaratır bu sebeple üreticiler root erişimine kapalı gönderir. Ancak çeşitli yöntemler ile root erişimi sağlanır. Peki ne işe yarar işte ne bileyim kimi batarya simgesini sağda değil de solda sever root ile sola alınır. En basiti bu şekilde.

Kısacası siz rahat olun aldığınız hali ile kullanırsınız. Miui arayüzü de kısa süre alışıp seveceğiniz bir arayüz.

Mi 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanıtın ıcın tesekkur edıyorum ben telefonu alır ama hıc rom olayına gırmem guncelleme gelıyorsa gelsın

arch06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
2
arkadaşlar farkeden oldu mu bilmiyorum. mesela wifi ile nette gezinirken ortalama 6-8 dakikada yüzde 1 şarj azalması olurken , 3g/4g ile 2 dakikada yüzde 1 gidiyor. önceki telefonum mi5s'te bu kadar fark olmuyordu. mi5s'te wifide 4 dakikada yüzde 1 giderken mobilde 2.5 dakikada falan yüzde 1 giderdi.

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
arkadaşlar farkeden oldu mu bilmiyorum. mesela wifi ile nette gezinirken ortalama 6-8 dakikada yüzde 1 şarj azalması olurken , 3g/4g ile 2 dakikada yüzde 1 gidiyor. önceki telefonum mi5s'te bu kadar fark olmuyordu. mi5s'te wifide 4 dakikada yüzde 1 giderken mobilde 2.5 dakikada falan yüzde 1 giderdi.
Hocam bunun testini en iyi sonuca vararak ulaşırsın.
Bir gün sadece Wifi ile kullan telefonu ve şarj bitiminde ekran süren kaç saat bak.
Diğer günde mobil veriyi kullan sadece.
İkisi arasında ekran süresi ne kadar farkedecek bulacaksın. Eğer 2 saat fark varsa süre normaldir.
Yaşadığın bölge de 4.5 zayıf çekiyorsa şarj daha kısa gider.
Çünkü operatör sürekli 4.5 şebeke aramak zorunda kalacak. Şarj olayı bir sürü faktörler sonucu herkesin değişebilir. En iyi dediğim gibi yap ve sonuca bak.

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Size de denk geliyor mu bilmiyorum. WhatsApp ta bir kişi ile görüşürken sanki iki kişi ile görüşüyormuş gibi bildirim balonu oluyor. Yazılımsal bir sıkıntı gibi duruyor. Güncelleme ile düzelir inşallah.

Üst Alt