İnceleme Xiaomi mi note 3

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
Hocam bende Halen Epic rom Global Beta 7.12.14deyim. 7.12.21de ufak tefek hatalar ile karşılaşınca 14lu surume geri döndüm. Subat ayi geldi hala ayni romdayiz, Epic rom gelistiricisi de düzgün bir rom cikartmadi henüz bekliyoruz.

Evet hocam Mr Raines 1 ay yokmuş doktoramı yüksek lisansmı öyle birşey yazmış son mi6 oreo paylaşımında tam anlayamadım |(

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
şu cepporttan alınan nano camın telefona takılıyken bikaç tane resmini atabilecek olan varmıdır?

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
şu cepporttan alınan nano camın telefona takılıyken bikaç tane resmini atabilecek olan varmıdır?
Cepport ta taktırdım telefonu alırken
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cilgin123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yağmur
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
1
tabiki eminim kardeşim emin olmasam niye öyle söyleyeyim :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Günaydın, hocam romu kurdum, ana ekran ızgara sayısını artıracak tema bulamadım, size zahmet Bir tane paylaşabilir misiniz.

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
Günaydın, hocam romu kurdum, ana ekran ızgara sayısını artıracak tema bulamadım, size zahmet Bir tane paylaşabilir misiniz.

günaydın kardeşim
İos dark %100 türkçe

buna benzer bir çok tema var forumda ayrıca mevcut temana bu özelliğiği kendin ekleyebilirsin
forumda anlatımlar mevcut MİU Geliştirme ve MİU Modları bölümlerini incelersen bulacaksın
bu sitede de benzer 100 lerce tema var içlerinden sana uygun olanları kurup deneyebilirsin.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Evet hocam Mr Raines 1 ay yokmuş doktoramı yüksek lisansmı öyle birşey yazmış son mi6 oreo paylaşımında tam anlayamadım |(

Yok hocam o aylardır yazıyor yazı olarak. İş değişikliği sebebi ile Rom çıkartmayı bırakacağını açıkladı; 7.12.21'den sonra rom çıkartmadı. 8.1.25 çıktığında ise Lite rom çıkartıp; önümüzdeki hafta Ota vereceğini açıkladı. 8.2.8 çıktı halen ses seda yok. Bu arada sakın 8.1.25 Lite romu kurmayın; Global Beta romunu alıp Lite diye çıkartmış. Google Uygulamaları var, 3. Parti tema desteği yok; Şifreli rom; ek bir farkı yok Beta'dan. Kurup; Nougat sürümlerine geri dönmesi bile apayrı dert.

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
Yok hocam o aylardır yazıyor yazı olarak. İş değişikliği sebebi ile Rom çıkartmayı bırakacağını açıkladı; 7.12.21'den sonra rom çıkartmadı. 8.1.25 çıktığında ise Lite rom çıkartıp; önümüzdeki hafta Ota vereceğini açıkladı. 8.2.8 çıktı halen ses seda yok. Bu arada sakın 8.1.25 Lite romu kurmayın; Global Beta romunu alıp Lite diye çıkartmış. Google Uygulamaları var, 3. Parti tema desteği yok; Şifreli rom; ek bir farkı yok Beta'dan. Kurup; Nougat sürümlerine geri dönmesi bile apayrı dert.

evet kurdum denedim beğenmedim zaten oyüzden 7.12.21 kurdum şuan için sorunsuz çalışıyor zaten oreo oturana kadar da birdaha rom kurmam yoruldum :)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
evet kurdum denedim beğenmedim zaten oyüzden 7.12.21 kurdum şuan için sorunsuz çalışıyor zaten oreo oturana kadar da birdaha rom kurmam yoruldum :)

Keşke hiç uğraşmasaydınız hocam benim gibi :D

Bende geliştiricinin düzgün bir sürüm çıkartmasını bekliyorum ama bakalım. China Beta'da N.S gelseydi en azından onları deneyebilirdik ama.

Üst Alt