İnceleme Xiaomi mi note 3

Atillasamyeli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atilla
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
bugün cepporta gitim nano cam taktırmaya önder beye çok teşekkür ederim hiç bir şeyde beni kırmadı telefon çok iyi het anlamda cepporttan almanızı tavsiye ederim en ufak bi sorunda bile çok ilgililer
[doublepost=1517317015,1517316954][/doublepost]bugün cepporta gitim nano cam taktırmaya önder beye çok teşekkür ederim hiç bir şeyde beni kırmadı telefon çok iyi het anlamda cepporttan almanızı tavsiye ederim en ufak bi sorunda bile çok ilgililer

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
bugün cepporta gitim nano cam taktırmaya önder beye çok teşekkür ederim hiç bir şeyde beni kırmadı telefon çok iyi het anlamda cepporttan almanızı tavsiye ederim en ufak bi sorunda bile çok ilgililer
[doublepost=1517317015,1517316954][/doublepost]bugün cepporta gitim nano cam taktırmaya önder beye çok teşekkür ederim hiç bir şeyde beni kırmadı telefon çok iyi het anlamda cepporttan almanızı tavsiye ederim en ufak bi sorunda bile çok ilgililer
Keske bir sekilde taksit yapsalar bende oradan alacaktim alamadim gittim kotu kadikoy esnafindan aldim

murti2121

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammet
Cihazım
iphone
Konular
0
merhaba bu telefonu almayı düşünüyorum internetten taksitle alabilirmiyim

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
ticari dışında
normal kredi kartıyla taksit yapamıyormuyum yok mu hiç bir yerde?
İnternet uzerinden yapilmiyor diye biliyorum devlet tarafindan normalde telefonlarin taksitle alinmasi zaten yasal degil

isuldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
mi note 3
Meslek
mühendis
Konular
0
ticari dışında
normal kredi kartıyla taksit yapamıyormuyum yok mu hiç bir yerde?
Sahibinden com üzerinden get açıp komisyon karşılığı taksit yapanlar var ben öyle aldım

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Mi note 3 kilifi ariyorum ozellikle istanbulda bulan eden var mi ? ( Cinden cagirip 1 ay beklemek istemiyorum ) ya da forum uzerinden satan var mi ?

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Mi note 3 kilifi ariyorum ozellikle istanbulda bulan eden var mi ? ( Cinden cagirip 1 ay beklemek istemiyorum ) ya da forum uzerinden satan var mi ?
Şuanda Mi Note 3 için kılıf çeşitliliği yok denecek kadar az halihazırda silikon kılıflar mevcut.O da nasıl korur bilinmez

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Hocam. Ben telefonu yeni aldım. Dun bir bugün iki , virüs imkansız yani. Telefonun ayarları ile oynayıp duruyorum. Ben tapatalk uygulamasınin reklamında bariz çıplak kadın gördüm, baya baya çıplak kadın vardı. Ne reklamı olduguna bile bakmadan hemen reklamı kaldırmak istedim. Ama tapatalk, bana reklamların gerekliliğini anlatan bir açıklama ve ücretli tapatalk uygulamasını önerdi. Ben de direkt uygulamayı telefondan sildim. Bu forumu zaten chromedan direkt açıyorum ve kısayol olarak cep telefonumda masaüstüne ayarladım. Bir de ilgi alanlarımıza göre reklamı Chrome veya Explorer gibi tarayıcılar da önerir ama, reklamı kaldırmak deyince de kaldırır. Telefon yeni ve tapatalk u dün ilk defa kullandım. Hangi arada benim ilgi alanimi tespit etti ve uygunsuz sitelerin reklamını yaptı. Bir de reklamda bir kaç kadın vardı iç çamaşırı ile duruyorlardı biri de baya çıplaktı. Bi an gözünüze ilismese iç çamaşır reklamı sanıp aldırış etmeyebilirsiniz tarzında idi. Neyse...
Tapatalk pro var. İndirip yükleyip kullanın reklam derdine son verin bizzat tarafımdan kullanılan denenmiş uygulamadır. Versiyon 7.1.8 i de mevcut 20mb geçtiği için yükleme yapamadım ama nette bulursunuz.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt