İnceleme Xiaomi mi note 3

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Merhaba arkadaşlar Önder Beyi aradım normal olmadığını isterseniz değiştirebiliriz slikon kılıf da yollayabiliriz stokta var dedi ama bana kağıtta stokta yok yazıyordu.Velhasıl telefon açılmadı dedim normalde %50 civarı geldiğini söyledi evde darklı bir type c kablosu varsa onla deneyin dedi denedim,açtım kurulum yaptım kontrol ediyorum şuanda ama bu durum normal mi ? Bir de bakılması gereken başka bir yer var mı?

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Merhaba arkadaşlar Önder Beyi aradım normal olmadığını isterseniz değiştirebiliriz slikon kılıf da yollayabiliriz stokta var dedi ama bana kağıtta stokta yok yazıyordu.Velhasıl telefon açılmadı dedim normalde %50 civarı geldiğini söyledi evde darklı bir type c kablosu varsa onla deneyin dedi denedim,açtım kurulum yaptım kontrol ediyorum şuanda ama bu durum normal mi ? Bir de bakılması gereken başka bir yer var mı?
Bende note 3 için cepport a mesaj atıp duruyorum sürekli adamlar sıkılmadan bana geri dönüş yapıyorlar az önce sizin için yazdım bizimle iletişime geçerse yardımcı oluruz demişler haberin olsun.

"" Merhabalar,

Alan kişi tarafımıza dönüş yaptığında konuyla ilgili yardım edilecektir. ""

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
İlgili bir telefon numarası var mı ?

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Ben GittiGidiyor dan mail üzerinden iletişim kuruyorum ve hızlı bir şekilde yanıt alıyorum siz de deneyin geç kalmayın

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Birde kendi sitesinde bu var aramadım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Birde kendi sitesinde bu var aramadım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam mesai saati dışında diyor. Önder Beye de ulaşamıyorum.Anormal bir durum var dedi Önder Bey %50 şarjla geliyormuş normalde bana 0 geldi halen şarjda şarj oluyor ama kafamda bir soru işareti kalmadı değil .

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Hocam mesai saati dışında diyor. Önder Beye de ulaşamıyorum.Anormal bir durum var dedi Önder Bey %50 şarjla geliyormuş normalde bana 0 geldi halen şarjda şarj oluyor ama kafamda bir soru işareti kalmadı değil .
Gerçekten sıkıntı bir durum ama açıklaması olur burada ki adminlere de sormak lazım başlarına gelmiş mi. Bende almayı düşünüyorum önümüzdeki ayı bekliyorum ama böyle birşey olursa insan korkar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yuniforce hocam normalde şarjı bir miktar dolu olarak gelmesi lazım fakat daha önce benim bir kaç cihazımda da aynı şekilde olmuştu. Cihaz tamamen kapalı olarak gelmişti ve şarja taktıktan sonra sıkıntısız kullandım. Hatta şu an kullandığım Note 2 de aynı şekildeydi, neredeyse bir yıl oldu ve hiç bir sorun yaşamadım. Siz şarjınızı tamamen doldurup bugün ve yarın bir test edin. Eğer her hangi bir sıkıntı hissederseniz pazartesi mesai başladığında Cepport ile iletişime geçerek bir çözüm bulalım :)

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Hocam İlk defa Xiaomi ürünü alıyorum . Böyle bir problemle karşılaştım. Ondan ziyade ben takımlı sipariş ettim Önder beyi kılıf da çıkmadı bana kağıt yollamışsınız stokta yok yazıyor dediğimde hayır stokta falan dedi şuan rezillik resmen 1 haftadır Cepportta bir sıkıntı var forumdada görüyoruz..Müşteri temsilcisi açmıyor.Önder Bey açmıyor.Telefon sıkıntılı geldi.Dönüştürücü bile çıkmadı.Bu resim de bana gönderilen kağıt.Hocam ne kadar da kullanmak istesem de kafamda soru işaretleri var sanırım değişim talep edeceğim ama bana halen ulaşılmadı.

Ekli dosyalar

• IMG_20180127_144848.jpg
    IMG_20180127_144848.jpg
    4,5 MB · Görüntüleme: 47

imazit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Hocam İlk defa Xiaomi ürünü alıyorum . Böyle bir problemle karşılaştım. Ondan ziyade ben takımlı sipariş ettim Önder beyi kılıf da çıkmadı bana kağıt yollamışsınız stokta yok yazıyor dediğimde hayır stokta falan dedi şuan rezillik resmen 1 haftadır Cepportta bir sıkıntı var forumdada görüyoruz..Müşteri temsilcisi açmıyor.Önder Bey açmıyor.Telefon sıkıntılı geldi.Dönüştürücü bile çıkmadı.Bu resim de bana gönderilen kağıt.Hocam ne kadar da kullanmak istesem de kafamda soru işaretleri var sanırım değişim talep edeceğim ama bana halen ulaşılmadı.
Öncelikle geçmiş olsun diyorum.bende cihazımı Doğubank iş hanından bir dükkandan bizzat kendim satın almıştım,ben renkten dolayı birkaç adet telefonu gözümün önünde sıfır ve kutusundan çıkarmak kaydı ile inceledim ve bu telefonu satın aldım hatta başka bir arkadaşın sıfır redmi 5x satın aldığına şait oldum.neticesinde en az dört beş sıfır telefon gözümün önünde kutusundan çıkarıldı ve hepsinin içinde nizami bir şekilde silikon kılıf çıktı yani zaten Çin'den orijinal kutusunda yüzde yüz kılıf çıkıyor buna bizzat şahit oldum. Sizin durumunuz çok ilginç,birde telefonun şarjının bitik olarak size teslim edilmesi o daha ilginç o kadar telefon değiştirdim hiç sıfır şarjlısına rastlamadım. Dikkatli olun yurtdışında kullanılıp sıfırlanarak Türkiye'ye gönderilen cihazlardan olabilir.tekrar geçmiş olsun.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt