İnceleme Xiaomi mi note 3

halilkarakasli09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HALİL
Cihazım
KARAKAŞLI
Konular
0
bırde yenı xıaomı telefon alacak arkadaslara tavsıyem kesınlıkle gıttı gıdıor uzerınden cepporttan alın sakın ola haaa hepsıburadadan almayın bızım arkadas ordan aldı kullanılmıs tel gondermısler ıcınde baskalarının muzıklerı falan cıkmıs ıade konusundada sıkıntı

qqwe55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Tok
Cihazım
MI8
Meslek
Öğrenci
Konular
26
bırde yenı xıaomı telefon alacak arkadaslara tavsıyem kesınlıkle gıttı gıdıor uzerınden cepporttan alın sakın ola haaa hepsıburadadan almayın bızım arkadas ordan aldı kullanılmıs tel gondermısler ıcınde baskalarının muzıklerı falan cıkmıs ıade konusundada sıkıntı
Cepport son zamanlarda bozdu diyorlar ama?

halilkarakasli09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HALİL
Cihazım
KARAKAŞLI
Konular
0
Cepport son zamanlarda bozdu diyorlar ama?
VALLA BEN ALDIM SORUNSUZ VE COK GUZEL CIKTI ILK ONCE MUUSTERI HIZMETLERINI VE CEPPORTTA MESAJ YOLUYLA SORULARINIZI SORUN ILGILILER ARKADASLARA 2 ADET BUGUN VERDIM SIPARIS BENDEN GOUP ALDILAR..

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Bugün itibariyle Cepport mağazasından Mi Note 3 siparişi verdim.Sonunda Miui Ailesine ben de katılıyorum.Umarım sıkıntı çıkmaz :) Gönderide yardımcı olan bütün hocalarıma teşekkür ederim :)

szrglmz123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Arkadaşlar merhaba , mi note 3 kullananlar geliştirici seçeneklerindeki notification light ayarlarının ekran görüntüsünü atabilir mi? Ya da geliştirici ayarlarını sıfırlamak mümkün mü ?

Ümit Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mİ NOTE 3
Konular
0
Meraba aranıza yeni katıldım. An itibari ile mi note 3 sipariş ettim, Cepport tan. (35 TL bana özel indirim varmış) 1534 TL ye aldım, 100 TL de maxipuan verecek sanırım. Daha önce, Nokia N8, Samsung S4, Lumia 1520, ZTE telefonları kullandım. En guzeli Lumia idi. Çok güzeldi. Ama düşürdüm ve dokunmatiği bozuldu. Halen ZTE Blade V7 Lite kullanıyorum. Çok basit bir tel. Dokunmatiği kötü idi.Arayışlarım netcesinde Ucuz olması nedeniyle Xaomi almaya karar verdim.
[doublepost=1516906086,1516906043][/doublepost]Meraba aranıza yeni katıldım. An itibari ile mi note 3 sipariş ettim, Cepport tan. (35 TL bana özel indirim varmış) 1534 TL ye aldım, 100 TL de maxipuan verecek sanırım. Daha önce, Nokia N8, Samsung S4, Lumia 1520, ZTE telefonları kullandım. En guzeli Lumia idi. Çok güzeldi. Ama düşürdüm ve dokunmatiği bozuldu. Halen ZTE Blade V7 Lite kullanıyorum. Çok basit bir tel. Dokunmatiği kötü idi.Arayışlarım netcesinde Ucuz olması nedeniyle Xaomi almaya karar verdim.

imazit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Meraba aranıza yeni katıldım. An itibari ile mi note 3 sipariş ettim, Cepport tan. (35 TL bana özel indirim varmış) 1534 TL ye aldım, 100 TL de maxipuan verecek sanırım. Daha önce, Nokia N8, Samsung S4, Lumia 1520, ZTE telefonları kullandım. En guzeli Lumia idi. Çok güzeldi. Ama düşürdüm ve dokunmatiği bozuldu. Halen ZTE Blade V7 Lite kullanıyorum. Çok basit bir tel. Dokunmatiği kötü idi.Arayışlarım netcesinde Ucuz olması nedeniyle Xaomi almaya karar verdim.
[doublepost=1516906086,1516906043][/doublepost]Meraba aranıza yeni katıldım. An itibari ile mi note 3 sipariş ettim, Cepport tan. (35 TL bana özel indirim varmış) 1534 TL ye aldım, 100 TL de maxipuan verecek sanırım. Daha önce, Nokia N8, Samsung S4, Lumia 1520, ZTE telefonları kullandım. En guzeli Lumia idi. Çok güzeldi. Ama düşürdüm ve dokunmatiği bozuldu. Halen ZTE Blade V7 Lite kullanıyorum. Çok basit bir tel. Dokunmatiği kötü idi.Arayışlarım netcesinde Ucuz olması nedeniyle Xaomi almaya karar verdim.
Hayırlı olsun.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ümit Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mİ NOTE 3
Konular
0
Teşekkürler.
İş yerinde 2 arkadasım Xaomi kullanıyor. Mutlaka Xaomi almamı tavsiye ettiler. Biri m5 diğrei mi 5s kullanıyor. Eşim, nerden buluyorsun bu telefonları diyor :) , al bi samsung kullan diyor. Ama okudugum yorumlarım çogu olumlu olunca ve bir de butce meselesini düşününce, Xaomi mantıklı geldi.

Hayırlı olsun.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

babareis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
6
Hoş geldiniz. Cihazınız hayırlı olsun. Keşke ucuz olduğu için değil de, çok kaliteli marka olması nedeniyle alsaydınız. Apple dan Xiaomi'ye geçen onlarca kullanıcı mevcut (biri de ben). Bende de aldığınız cihaz var, 2. Xiaomi cihazım ve çok memnunum. Fiyat olarak en ucuzunu almışsınız diyebilirim. Tekrar hayırlı olsun.

Ümit Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mİ NOTE 3
Konular
0
Hoş geldiniz. Cihazınız hayırlı olsun. Keşke ucuz olduğu için değil de, çok kaliteli marka olması nedeniyle alsaydınız. Apple dan Xiaomi'ye geçen onlarca kullanıcı mevcut (biri de ben). Bende de aldığınız cihaz var, 2. Xiaomi cihazım ve çok memnunum. Fiyat olarak en ucuzunu almışsınız diyebilirim. Tekrar hayırlı olsun.

"Ucuz" yaklaşımım; aslında kaliteyi ucuza alma çabası diyelim. Tamamen ucuz oldugundan degil tabi ki. kalite beklentisi de var tabi. :)

Üst Alt