İnceleme Xiaomi mi note 3

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Benim cihaz ünlü oldu :)
Nasıl hocam bi sıkıntı yok değil mi? Aslında yurtdışı modellerde böyle bir sıkıntı yok sadece bu lazer yazı yüzünden var olan bişey gibi

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

imazit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Benim cihaz ünlü oldu :)
Benim cihazda öyle bir yazı yok altta ve sızmada yok. Cihazı nereden aldınız sanki şüpheli bir durum var.inşallah öyle değildir ama ilginç.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

isuldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
mi note 3
Meslek
mühendis
Konular
0
Benim cihazda öyle bir yazı yok altta ve sızmada yok. Cihazı nereden aldınız sanki şüpheli bir durum var.inşallah öyle değildir ama ilginç.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Benim telefonda da yok ışık sızması sizinki normal değil aldığınız yere iade edin

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Benim telefonda da yok ışık sızması sizinki normal değil aldığınız yere iade edin

2017 yılında başlatılan bir uygulama lazer yazı ile o küçük yazıları ithalat yoluyla gelen cihazlara mecburen yazıyorlarmış. Cihaz benim de elime ulaştı yaptığım incelemede öyle bir ışık sızması yok. Ekran üreticisi de sharp çıktı. OTG taktım çalıştı. Kısacası cihaz ön inceleme testini geçti. Bakalım şimdi 10 gün dolapta saklanacak. (hediye zamanı gelene kadar) gerçekten çok hoş şık bir cihaz. Kendi cihazımı da satıp bundan alabilirim o derece beğendim

imazit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
2017 yılında başlatılan bir uygulama lazer yazı ile o küçük yazıları ithalat yoluyla gelen cihazlara mecburen yazıyorlarmış. Cihaz benim de elime ulaştı yaptığım incelemede öyle bir ışık sızması yok. Ekran üreticisi de sharp çıktı. OTG taktım çalıştı. Kısacası cihaz ön inceleme testini geçti. Bakalım şimdi 10 gün dolapta saklanacak. (hediye zamanı gelene kadar) gerçekten çok hoş şık bir cihaz. Kendi cihazımı da satıp bundan alabilirim o derece beğendim

Hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın inşallah.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Bu arada resmini paylaştığım cihaz benim değil forum içerisindeki bir konudan alıntı yaptım. Resmin sahibi arkadaşta hemen altına yazdı zaten.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın inşallah.

Çok sağolun. Allah herkesin gönlüne göre versin.

fringus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Sony
Konular
0
Arkadaşlar merhaba,

Ben bu ürünü almayı düşünüyorum. Öncesinde mi 6 almayı düşünüyordum fakat kamerasının özellikle gece çekimlerinde kötü olduğunu duydum, kamera benim için ön planda olduğu için mi note 3'ü araştırıyorum. En güvenilir, en ucuz şekilde nereden temin edebilirim? Cepport güvenilir, malın arkasında duran bir satıcı mı? Telefonda sevmediğiniz özellikler neler ? (sevilen özellikler her yerde dillendiriliyor ben sevilmeyen özellikleri bilmek istiyorum.)

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Arkadaşlar merhaba,

Ben bu ürünü almayı düşünüyorum. Öncesinde mi 6 almayı düşünüyordum fakat kamerasının özellikle gece çekimlerinde kötü olduğunu duydum, kamera benim için ön planda olduğu için mi note 3'ü araştırıyorum. En güvenilir, en ucuz şekilde nereden temin edebilirim? Cepport güvenilir, malın arkasında duran bir satıcı mı? Telefonda sevmediğiniz özellikler neler ? (sevilen özellikler her yerde dillendiriliyor ben sevilmeyen özellikleri bilmek istiyorum.)
Cepport un genel anlamda iyi olduğu söyleniyor. Ürünü faturalı ve garantili bir şekilde en ucuz nerden bulursanız ordan alın bence fiyat farkı çok yok ise Cepport tercih edin. İlgi alaka güzel. Sevilmeyen özellikleri uzun süredir kullanan arkadaşlar cevap verir

Üst Alt