- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mı not 3
- Konular
- 1
Miu 10 geldikten sonra uyandırmak için cihazı kaldırın özelliği çalışmıyor bide Instagram'da sesli bildirim alamıyorum
Fastboot üzerinden wipe all seçerek orijinal romu tekrar yüklemeyi deneyiniz. (Kilidi kapatmamaya dikkat edin)Merhaba arkadaşlar hepinize iyi seneler,yardiminiza ihtiyacım var eu stabil romu güncelleme yapayım derken yanlışlıkla global rom yükledim yüklendikten sonra IMEI alınamıyor diyor twrp silindi şimdi global rom duruyor,PC ye bağlayıp twrp yükledim tekrar twrp den eu stabil son sürüm yükledim fakat hâlâ IMEI ler yok ne yapmam lazım
Denedim hocam fakat kurulum sonlanmıyor bir türlü hep devam ediyor finish yapmıyorFastboot üzerinden wipe all seçerek orijinal romu tekrar yüklemeyi deneyiniz. (Kilidi kapatmamaya dikkat edin)
Miu 10 geldikten sonra uyandırmak için cihazı kaldırın özelliği çalışmıyor bide Instagram'da sesli bildirim alamıyorum
Miui 10.2.2.0 ve Oreo 8.1.0 guncellemesi gelmistir Oreo ile ilk dikkatimi ceken pil gosteriminde bi degisiklik olmus, eski hali daha guzeldi.Mi note 3 telefonuma miui 10.1.2.0 guncellemesi geldi, bu sabah. Ama henuz android Oreo gelmedi.
Kayıt ettirmelisiniz.Ben de yeni aldım (mi note 3) ama kayıtlı değil.Ne yapmalıyım?