İnceleme Xiaomi mi note 3

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Gelen rom tarih redmi note 3 olmasin kardes senin ki
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi telefonumu bana ogretmeye calismaniz takdire sayan ama ne yazik ki mi note 3 kullaniyorum. Meraklanmayin sizede gelecektir. Eger hala israr edecekseniz resmide ekliyorum.

Diger forum arkadaslarim icinde soyleceklerim sunlar. Yuklenmesi bekledigimden uzun surdu zaten guncelleme notlarinda bug larin duzeltigini yazmislar. Buyuk bir fark goremedim. Batarya performansini yarin daha net anlariz.

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Ses çok zayıf geliyor bana kulaklik ve ahize performansi. Umarım bı güncellemeyle düzelir yoksa satmayi düşünüyorum sırf bu yüzden.

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Ses çok zayıf geliyor bana kulaklik ve ahize performansi. Umarım bı güncellemeyle düzelir yoksa satmayi düşünüyorum sırf bu yüzden.

Yarin bakacagim hocam lutfen hatirlatin. Bende ahizeden muzdarip idim iyi hatirlattiniz.

mesutcapar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ5
Konular
4
Merhabalar,

Bu güncelleme OTA ile mi geldi çünkü bu sürüm bende hala yok...
Kendi telefonumu bana ogretmeye calismaniz takdire sayan ama ne yazik ki mi note 3 kullaniyorum. Meraklanmayin sizede gelecektir. Eger hala israr edecekseniz resmide ekliyorum.

Diger forum arkadaslarim icinde soyleceklerim sunlar. Yuklenmesi bekledigimden uzun surdu zaten guncelleme notlarinda bug larin duzeltigini yazmislar. Buyuk bir fark goremedim. Batarya performansini yarin daha net anlariz.

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Merhabalar,

Bu güncelleme OTA ile mi geldi çünkü bu sürüm bende hala yok...

Global stabil surumdu benimki hocam. Dun telefonda ayarlarda guncelleme var simgesi gorunuyordu. Herkese ayni anda gelmeyebiliyor gelir sizede bir kac gune mutlaka . İlk izlenimim pil tuketimi cok artti bu surumu cok tavsiye etmem acikcasi.

mesutcapar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ5
Konular
4
Global stabil surumdu benimki hocam. Dun telefonda ayarlarda guncelleme var simgesi gorunuyordu. Herkese ayni anda gelmeyebiliyor gelir sizede bir kac gune mutlaka . İlk izlenimim pil tuketimi cok artti bu surumu cok tavsiye etmem acikcasi.
Peki yeni sürümle dokunmatik tuşlardaki problem giderildi mi?

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Bildirim geldiğinde ekranin ortasina inmesinin çözümü var mi ? Oyun oynayamiyorum ya

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Peki yeni sürümle dokunmatik tuşlardaki problem giderildi mi?

Bahsettiginiz problemi daha ayrintili yazarmisiniz. Bende o tur bir problem yok cunku bakayim sizin icin.
Bu arada ahize sanki bir tik daha iyi. Dun soru sorulmustu.
Bildirim geldiğinde ekranin ortasina inmesinin çözümü var mi ? Oyun oynayamiyorum ya

Bende bildirim geldiginde ekranin ortasina inmiyor hocam bir fikrim yok acikcasi.
Benim en buyuk sorunum ekrani kapamak icin hangi tusu atamis olursam olayim tutukluk yapmasi idi. Ornegin geri tusuna uzun basinca ekran kapanmasini ayarlamistim 10 yapisimin 5 inde calisiyordu o sorun da giderilmemis birde pil tuketimi artti ufak bir fark bile olsa belirteyim.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2

Güvenlik içinde oyun hız artırımı diye bir yer var oraya oynadığınız oyunu ekleyin. Bir kaç ince ayar yapın hem oyun esnasında bildirimler rahatsız etmesin hem de kapasitif tuşları kapatın boş yere ışık yakıp pil harcamasın. Ss attığım gibi bana bildirim gelsene şeffaf şekilde görünüyor o da rahatsız etmiyor.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozbek303

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
F4T1H
Cihazım
Mi Note III
Konular
0
Bahsettiginiz problemi daha ayrintili yazarmisiniz. Bende o tur bir problem yok cunku bakayim sizin icin.
Bu arada ahize sanki bir tik daha iyi. Dun soru sorulmustu.

Bende bildirim geldiginde ekranin ortasina inmiyor hocam bir fikrim yok acikcasi.
Benim en buyuk sorunum ekrani kapamak icin hangi tusu atamis olursam olayim tutukluk yapmasi idi. Ornegin geri tusuna uzun basinca ekran kapanmasini ayarlamistim 10 yapisimin 5 inde calisiyordu o sorun da giderilmemis birde pil tuketimi artti ufak bir fark bile olsa belirteyim.

İlginç bir durum , bende de ana menü tuşuna ekranı kapatmayı atadım basılı tutunca hiç tutukluk yapmadan ekranı kapatıyor. Tekrar 1 kere dokunduğumda bu sefer parmak izi okuyor ve ekranı tık diye açıyor. Çok kullanışlı oluyor bu sekilde , sağdaki power tusuna basmaya gerek kalmıyor ama sizin sorun ney acaba tutukluk yapıyor.

Üst Alt