İnceleme Xiaomi mi note 3

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Mi note 3 te always on display özelliği yok değil mi arkadaşlar ?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır yok

MI 5s Plus-MI Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
2 gün önce Turkcell'den Vodafone'a geçiş yaptım. Antalya merkezde yaşıyorum ve Vodafone şarjın anasını ağlatıyor, Turkcell ile gün içerisinde aynı kullanım aynı saatlerde çok açık %15 fark var. Vodafone çekim gücünden sanırım üstelik Lte açık değil iki hatta da 3g kullanıyorum. Hele bugün sarısı diye bir piknik alanı var orda full batarya gün içerisinde %35 e indi. Turkcell kesinlikle böyle bir sorun yaşatmamıştı.
Benim Vodafone tahattüt önümüzdeki ay bitiyor türk Telekom yada Turkcell e geçeyim bilgi için teşekkürler

postalcioglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5s
Konular
1
Benim Vodafone tahattüt önümüzdeki ay bitiyor türk Telekom yada Turkcell e geçeyim bilgi için teşekkürler

Telekom kullanmadım fakat. Turkcell kesinlikle tavsiye ediyorum. Benim de 90 gün dolsun durmam geçerim ben de.

Serhat c

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Gm5 plus
Konular
1
9.5.3.0 sürümü şuan belirli bir kitleye test sürümü olarak dağıtıldı. O yüzden herkese gelmedi henüz. 9.1.4.0 sürümünde kalmaya devam edin...

Mi Note 3 / MiuiPro latest version
hocam merhaba.ben manuel olarak yeni güncellemeyi yaptım.fakat kamera kalitesi kötüleşti.9.1.4.0 sürümüne geri nasıl dönerim?
birde sarj daha hızlı azalıyor.

firarist2001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android 7.1
Cihazım
Mi Not3
Konular
2
Merhaba,
2 Haftadır. Mi Not3 kullanıyorum. Telefonu ilk aldığımda ayar yaptım ve kilit ekranı resmi otomatik değişiyordu. Sonra bir değişlik yaptım. Şimdi bu ayarı nasıl yapılır bulamıyorum. İki gündür bütün ayarlara girdim olmadı. Kilit ekranındaki resmi internetten otomatik değiştiren ayar nedir. Bilen varmı?

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Merhaba,
2 Haftadır. Mi Not3 kullanıyorum. Telefonu ilk aldığımda ayar yaptım ve kilit ekranı resmi otomatik değişiyordu. Sonra bir değişlik yaptım. Şimdi bu ayarı nasıl yapılır bulamıyorum. İki gündür bütün ayarlara girdim olmadı. Kilit ekranındaki resmi internetten otomatik değiştiren ayar nedir. Bilen varmı?
Duvar kağıdı döngüsü diye bakın. Bir de bu varsayılan tema ayarlı ise çıkar başka tema seçtiyseniz çıkmaz.

MI 5s Plus-MI Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uinold

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Cihazım
note 3
Konular
0
Merhaba,

her konu başlığı altında aynı soruyu sormana gerek yok.

szrglmz123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Guncellemeden bir ben memnunum herhalde ilginc
Ben de memnunum. Sanki kamera kalitesi bence aksine daha iyi olmuş gibi. Işığın az olduğu yerlerde ön kamerada kırmızı karincalanka oluyordu o düzelmiş en azından.

Üst Alt