İnceleme Xiaomi mi note 3

Sonkrayali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
iPhone
Konular
11
Arkadaşlar yeni güncelleme ile ilk şarj deneyimim şu şekilde;

Dün öğlen 11.40 da sarjdan çıkardım şarjı %97 yapmıştım işim çıktığı için

An itibari ile şarjım %15
Tam 6 saat ekran
21 saat 45 dk bekleme süresi aldim.

Eski sürümun şarj oranı daha iyiydi sanki. Veya ben hep full şarj yapıp kullanoyordum bunda tam şarj yapamadım ondan da kaynaklanabilir. İleriki günlerde daha da belli olur.

Bu arada yazılımda hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Ümit Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mİ NOTE 3
Konular
0
Slm, bana da 9.5.3.0 guncellemesi geldi. Kilit ekran sesi degisti. Ana ekranin soluna yeni sayfa gelmis, kisayollarin oldugu. Bir de forumda 9.5.8.0 guncellemesi gelgeldi diyenler olmus, herkese farkli guncellemei geliyor, telefonun ozelligine gore?. Bu guncellemenin ekstralarini henuz bilmiyorum...

Cilgin123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yağmur
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
1
3 gün önce çin 9.5.8 staple rom denemiştim. Dün akşam da çin 8.4.12 developer rom denedim. Türkçe dil seçeneği yok, google play yok, rehberim gelmedi, yüz tanıma var staple de yoktu. hızlı yanıt sms de var, twrp recovery uçtu, staple de de uçmuştu. Twrp yi tekrar yükledim eu yedeğimi yükledim, şifre geldi. Samerderdeger'in söylediğini yaptım Twrp den boot kilidi kaldırdım ve açıldı.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Özele gerek yok hocam diğer arkadaşlar da faydalansın.

PZOZ USB Tip C Hızlı Şarj usb c kablo Tipi-c 3.1 veri kordon Telefonu Şarj Samsung S8 Not 8 Için Xiaomi mi5 mi6 huawei adaptörü
to Clipboard

MI 5s Plus-MI Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam

szrglmz123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Arkadaşlar sizde de WhatsApp dan gelen fotoğraflar galeride 2 farklı klasörde gözüküyor mu? Çift bildirim sorunundan diye dusundum ama yeni güncellemeden sonra da devam ediyor. WhatsApp_images_24 şeklinde bir dosya daha var.

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Arkadaşlar sizde de WhatsApp dan gelen fotoğraflar galeride 2 farklı klasörde gözüküyor mu? Çift bildirim sorunundan diye dusundum ama yeni güncellemeden sonra da devam ediyor. WhatsApp_images_24 şeklinde bir dosya daha var.
Bende böyle bir sorun yok tek klasör

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Bir tek bende mi var bu sorun yardım edebilecek olan var mi?
Farklı whatsapp uygulamaları deneyip yüklediniz mi? Yowhatsapp, whatsapp Plus vs gibi. Onlar genelde bu şekilde 2 klasör yapar. Çözüm ise tüm whatsapp ları kaldırıp eğer whatsapp klasör içindekiler lazımsa pc aktarıp dosya yöneticisinden silerek sıfırdan bir whatsapp kurulumu yapmak lazım

free4zone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Bir tek bende mi var bu sorun yardım edebilecek olan var mi?
dosya yöneticinde whatsapp images klasörünün ismini kontrol edin değilse klasör ismini Whatsapp Images yapın sonra galeridende albüm ismini Whatsapp Images olarak değiştirin. Benimde böyle bir sorunum olmuştu ama tam olarak hatırlamasamda dosya yöneticisi ve galeriden albüm isim değiştirirek yaptım, ekstra bir şey yapmadım

szrglmz123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Farklı whatsapp uygulamaları deneyip yüklediniz mi? Yowhatsapp, whatsapp Plus vs gibi. Onlar genelde bu şekilde 2 klasör yapar. Çözüm ise tüm whatsapp ları kaldırıp eğer whatsapp klasör içindekiler lazımsa pc aktarıp dosya yöneticisinden silerek sıfırdan bir whatsapp kurulumu yapmak lazım

Yok hocam öyle bir uygulama kurmadım. Format attım güncellemeden sonra yeniden kurdum yine sorun devam ediyor.
[doublepost=1524217205,1524217178][/doublepost]
dosya yöneticinde whatsapp images klasörünün ismini kontrol edin değilse klasör ismini Whatsapp Images yapın sonra galeridende albüm ismini Whatsapp Images olarak değiştirin. Benimde böyle bir sorunum olmuştu ama tam olarak hatırlamasamda dosya yöneticisi ve galeriden albüm isim değiştirirek yaptım, ekstra bir şey yapmadım
Tamam deneyeceğim teşekkür ederim
[doublepost=1524299857][/doublepost]
Teşekkur ederim hocam düzeldi .

Üst Alt