9.5.3.0 gloval kararli sürümü hard reset yapip kurmadan tekrardan temiz kurulumu nasıl yapabiliriz PC ile baglanti kursam yada flasha atıp otg kablo ile hard reset yerine girip orada güncellemeyi seçme imkanim varmı, temiz kurulumdan kastiniz nedir? açıklarsanız yararli bir bilgi vermiş olursunuz. Bazı arkadaşlardan güncellerken hata oluştu, bu hatayı gidermek için defalarca yeniden yükle dediler yeniden, yeniden hata alıp 5 yada 6 kez denedikten sonra... kuruldu ama ani pil kayıpları yasadılar. Bence 9.5.3.0 kararli surumunden pil konusunda şikayetçi olan arkadaşlar bu güncellemeyi kurarken hatayı %70 %80 %90'da aldiklari için gerceklesti. Hard reset atıp temiz bir kurulum nasil yükleyeceğiz örnek verecek olursam global 9.5.3.0 kararlı sürümü yüklü bende ben %60 %80 %90 da hata alarak sonunda kurmayı başardım temiz bir kurulum sansakda pil de ve bazı uygulamalarda gözle görülür hissedilir kayıplar gecikmeler yaşadık bunlardan 2 tanesi biri parmak hızı acayip yavaslamisti diğeri pil su gibi boşalıyordu hard reset atıp bekliyorum inceliyorum. Ama ben yinede aynı 9.5.3.0 global kararlı sürümü bilgisayara indirip kurulumu hatasiz tamamlamak istiyorum, bunu hard reset attıktan sonra kuruluma geçmeden indirmus olduğum güncelleme dosyasını nasil kurarım?