- Adım
- Mugrab
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 30
telefon şifrelerini falan kaldırıp öyle deniyorumEkran kilit şifrenizi girin
telefon şifrelerini falan kaldırıp öyle deniyorumEkran kilit şifrenizi girin
telefon şifrelerini falan kaldırıp öyle deniyorum
hocam hepsini uyguladım problem yok ama cihazın hafızasına attığım rom da silinmiş sistemide sildiğim için şimdilik sadece twrp de açılıyor cihaz. Bilgisayara takıyorum ses geliyor ama görünmüyor romu telefon hafızasına nasıl atarım tekrar flaslamak için ?Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim,video, müzik vs varsa pcye yedek alın..
Yedek aldıktan sonra twrp ye girip şu adımları yapacaksınız....
1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz. Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip
Reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor. Twrp ana ekrana geldikten sonra yukleyecegimiz rom ve magisk 19.3 zip dosyasını telefon hafızasına atıyoruz. Tekrar twrp ana ekrana gelip,
2- Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) dedikten sonra twrp ana ekrana gelip install kısmından önce rom dosyasını daha sonrada magisk dosyasını yüklüyoruz... İlk açılış 10 dk sürebilir,heyecan ve panik yapmıyoruz...
Linkten twrp kullanımı hakkında bilgi alabilirsin...
Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
hocam hepsini uyguladım problem yok ama cihazın hafızasına attığım rom da silinmiş sistemide sildiğim için şimdilik sadece twrp de açılıyor cihaz. Bilgisayara takıyorum ses geliyor ama görünmüyor romu telefon hafızasına nasıl atarım tekrar flaslamak için ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cihaz twrp de kaldı hocam lütfen yardım eder misiniz ?
hocam özür dilerim ama tam anlayamadım biraz detaylandırır mısınız ?Üstteki adımları tekrarlayın, reboot dedikten sonra twrp kapanıp açılınca rom atacaksınız
hocam özür dilerim ama tam anlayamadım biraz detaylandırır mısınız ?
Her denediğimde press any key to shutdown yazısı çıkıyor ekranda, fastbootta deniyorum daha önceden telefonuma kurmuştum eu rom falan sonra geri globale geçtim ve şimdi hiçbir şekilde twrp falan kuramıyorum, her yolu denedim ancak olmuyor
Oraya baktım evet daha önce oradan kurmuştum ancak 1 sene oldu neredeyse, şimdi denediğimde yapamıyorum :/ pek ayrıntı olmadığı için zorlandım biraz. Ancak bir de bilgisayarımda tek bir değişiklik oldu yeni sistem aldım ve tüm usb girişlerim 3.0 ve 3.1 galiba bu sorun yaratıyor ne yapabilirim bilmiyorum
Oraya baktım evet daha önce oradan kurmuştum ancak 1 sene oldu neredeyse, şimdi denediğimde yapamıyorum :/ pek ayrıntı olmadığı için zorlandım biraz. Ancak bir de bilgisayarımda tek bir değişiklik oldu yeni sistem aldım ve tüm usb girişlerim 3.0 ve 3.1 galiba bu sorun yaratıyor ne yapabilirim bilmiyorum