- Adım
- Aykut
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 20
telefon çıktıktan 1 sene sonra global beta büyük başarı gerçekten.
Kardeşim ztn bu tane global beta güncelemesi var mi note 3 için oda bugün çıktı o site miui 9 yazyo ama kurduktan sonra miui 10 oluyor sizcede miui 9 kullanan telfona beta olarak miui 9 gelir mi hiç?Ben kapattım, konunuzda ki linkler Miui 9 linkleriydi. Gerçekten Miui 10 linkleri elinizde olsaydı bana dm atıp konuyu tekrar aktif etmemi rica edebilirdiniz. Konunuz burada, tekrar göz atın;
Soru - Mi note 3 Miui 10 beta çıktı.
Kardeşim ztn bu tane global beta güncelemesi var mi note 3 için oda bugün çıktı o site miui 9 yazyo ama kurduktan sonra miui 10 oluyor sizcede miui 9 kullanan telfona beta olarak miui 9 gelir mi hiç?
Attığım fotoğrafi görmediniz sanırım tm kardeşim siz haklısınız.Orada yazan Miui 9'du hocam. Bu konuyu açan kişi gibi direk Miui 10 yazan linkleri ekleseniz zaten sıkıntı olmayacaktı. Fark ettiyseniz sizin konunuza yorum yapan bir diğer arkadaşta Miui 10 sanıp girmiş konuya, 9 olduğunu görünce indirmemiş. Yanıltıcı bir konuydu.
Attığım fotoğrafi görmediniz sanırım tm kardeşim siz haklısınız.
Fastboot mu recovery mi indirdin?Yok mu bu konuda yardimci olacak bir arkadas ? Romu indirdim gerisini nasıl yapacağimi bilmiyorum ???