- Adım
- Talha
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 1
Miui 10 güncellemesi rasgele kullanıcılara gönderildi. Global kararlı deneme sürümüydü kısacası. Yıl başına kadar herkeze gönderirler sanırım. Onuda Android 7.1 göndermişler yüz tanıma filan yokmuş. Geçen hafta ben eu rom a geçtim rahatladım.Hala MIUI 10 güncellemesi bana gelmedi. Sorun ne acaba?
Bazı arkadaşlar kullanıyorum yazmış kafama takıldı. Ayrıca daha ne kadar bekleyeceğiz acaba?Çünkü mi note 3 için kararlı miui 10 güncellenmesi yayınlanmadı.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Anladım teşekkürlerMiui 10 güncellemesi rasgele kullanıcılara gönderildi. Global kararlı deneme sürümüydü kısacası. Yıl başına kadar herkeze gönderirler sanırım. Onuda Android 7.1 göndermişler yüz tanıma filan yokmuş. Geçen hafta ben eu rom a geçtim rahatladım.
Teşekkürlerİsterseniz manuel olarak indirip güncelleyici üzerinden kendiniz göstererek yapabilirsiniz.
edit: bi an beta olarak algıladım, kusura bakmayın. Aşağıda arkadaşın dediği gibi kararlıya gelmedi henüz..
Rica ederiz iyi forumlar.Bazı arkadaşlar kullanıyorum yazmış kafama takıldı. Ayrıca daha ne kadar bekleyeceğiz acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
Hocam merhabalar bende eu rom dayım da miui 10 güncellemesi gözüküyor indir dediğimde Zaten güncel! diyor sizdede aynı mı ?Miui 10 güncellemesi rasgele kullanıcılara gönderildi. Global kararlı deneme sürümüydü kısacası. Yıl başına kadar herkeze gönderirler sanırım. Onuda Android 7.1 göndermişler yüz tanıma filan yokmuş. Geçen hafta ben eu rom a geçtim rahatladım.
Xiaomi.EU Rom Miui 10 10.0.5.0.0CHCNFH (Stabil) sürümü yüklü bende. Sizdekide buysa güncelleme yok. Şayet bu sürüm değilse ota dan güncelleme alamıyorsunuz demektir. Güncel sürümü indirip TWRP ile yüklemelisiniz.Hocam merhabalar bende eu rom dayım da miui 10 güncellemesi gözüküyor indir dediğimde Zaten güncel! diyor sizdede aynı mı ?
Miui 9 dan farkları neler acaba değer mi güncellemeyeXiaomi.EU Rom Miui 10 10.0.5.0.0CHCNFH (Stabil) sürümü yüklü bende. Sizdekide buysa güncelleme yok. Şayet bu sürüm değilse ota dan güncelleme alamıyorsunuz demektir. Güncel sürümü indirip TWRP ile yüklemelisiniz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eğer Beta kullanıyorsanız şuanda 8.12.6 versiyonu var son versiyon olarak ta.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben global miui 9 dan geçtiğim için eu miui 9 ile arasındaki farkları pek bilmiyorum. Örnek olarak Android 8.1 var. Ön kamera portre modu var. Miui 10 görselliği var. AI sahne algılaması (yapay zeka) var. Dediğim gibi eu 9 u pek bilmediğimden fazla bir şey sayamıyorum.Miui 9 dan farkları neler acaba değer mi güncellemeye