Yardım Xiaomi mi note 3 global rom yükleme yardım.

Alarshi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Merhabalar
2 gün önce aldığım mi note 3 cihazimda fark ettimki xiaomi.eu rom var telefonuma recovery moddan global beta rom yüklemek istiyorum ama sitesinde 2.2.1 güncellemesini bulamadım son güncelleme nedir link verebilecek arkadaş varmı ?
Son olarak rom yüklersem imeilim gidermi, eu rom ile global rom arasında ne gibi farklar var bilgisi olan varmı bana globalde formattan sonra imeil gittiği söylendi doğrumudur.
Geçiş nedenim çoçok hazla hata aliyorum 2 günde hatalardan bıkmış durumdayım.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Stock romlarda imei işlemi yapılmış yeni cihazların fabrika ayarlarına çevrilmesi durumunda imei düşmektedir. Bu nedenle satıcı size eu rom yükleyip vermiştir büyük ihtimalle. Eu rom güncellemelerini yapabilirsiniz.

Oyla:

Alarshi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stock romlarda imei işlemi yapılmış yeni cihazların fabrika ayarlarına çevrilmesi durumunda imei düşmektedir. Bu nedenle satıcı size eu rom yükleyip vermiştir büyük ihtimalle. Eu rom güncellemelerini yapabilirsiniz.
Evet ondan dolayı verdiğini biliyorum ama yinede global yüklerim imeilleri yazarim bi yere olurda format gerekirse yine yüklerim ama global beta rom bulamıyorum nedense

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Evet ondan dolayı verdiğini biliyorum ama yinede global yüklerim imeilleri yazarim bi yere olurda format gerekirse yine yüklerim ama global beta rom bulamıyorum nedense
Hocam imei tamiri yapabiliyor musunuz? Kolay birşey değil silinince numara yazmak gibi birşey değil

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Alarshi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam imei tamiri yapabiliyor musunuz? Kolay birşey değil silinince numara yazmak gibi birşey değil

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet yapabiliyorum numara yazmak gibi olmadıgının farkındayım hocam ben sadece beta romu bulamadım onu bulursam imeilide atarım

Oyla:
Üst Alt