Yardım Xiaomi Mi Note 3 Arka Kamera Açılmıyor

m3t3d1nh0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
9 günlük cihazım 8. günündeyken sabah kameraya bağlanmaya çalıştığımda. Kamera başlatılamıyor, cihazınızı yeniden başlatmayı deneyiniz. hatası verdi defalarca yeniden başlatmama, önbelleği temizleyip fabrika ayarlarına dönmeme rağmen, hâlâ çalışmadı. Bunun için ne yapabilirim?

polatosman38

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Çoğu yerde yapacağım işlemin garantiyi bozacağını okudum. Bu da kafamı karıştırdı.[/QUOT
o zaman hiç uğraşmadan direk verin servise , ben custom rom yükledim bütün sensörler gitmişti o yüzden sordum twrp den silmemem gereken bir yeri silmişim aynı problemse yardımcı olmak istemiştim, geçmiş olsun

Oyla:

m3t3d1nh0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1

Yardımın için teşekkürler, rom yükleme olaylarından da pek anlamıyorum.

Oyla:

muay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
lütfen yardım mi note 3 telefonum açılış ekranında kalıyor.
twrp - root işlemlerini hallettikten sonra kendi kamera uygulaması açılmaz olmuştu ben de sorunun giderilmesi için (daha öncedeki telefonlarımda öyle yapıyordum) twrp ye girip wipe data nın olduğu yerdeki tikleri depolama hariç hepsini işaretledim ve temizle dedim. şimdi de telefom Mİ aılış ekranında kaldı. NE YAPMALIYIM ACİİLLL YARDIMMMM...

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
lütfen yardım mi note 3 telefonum açılış ekranında kalıyor.
twrp - root işlemlerini hallettikten sonra kendi kamera uygulaması açılmaz olmuştu ben de sorunun giderilmesi için (daha öncedeki telefonlarımda öyle yapıyordum) twrp ye girip wipe data nın olduğu yerdeki tikleri depolama hariç hepsini işaretledim ve temizle dedim. şimdi de telefom Mİ aılış ekranında kaldı. NE YAPMALIYIM ACİİLLL YARDIMMMM...
Muhtemelen sistemi de sildiniz... TWRP duruyorsa TWRP üzerinden, eğer silindiyse Fastboot ile yeniden rom yükleyebilirsiniz.

Oyla:

muay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
Muhtemelen sistemi de sildiniz... TWRP duruyorsa TWRP üzerinden, eğer silindiyse Fastboot ile yeniden rom yükleyebilirsiniz.
TWRP silinmemiş giriş yapabiliyorum . normal miui 10 rom zipli dosyayı twrp den flashlasam düzelir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de otg üzerinden yapacam. wipe data nın oradaki tiklerin hangilerini işaretlemeliyim acaba. yada wipe data yapmama gerek var mı şimdi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
TWRP silinmemiş giriş yapabiliyorum . normal miui 10 rom zipli dosyayı twrp den flashlasam düzelir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de otg üzerinden yapacam. wipe data nın oradaki tiklerin hangilerini işaretlemeliyim acaba. yada wipe data yapmama gerek var mı şimdi
Evet, zip uzantılı her hangi bir rom yüklemeniz yeterli. Official romu yükleyecekseniz reboot yapmadan önce lazyflasher veya magisk flashlamayı unutmayın.

Oyla:

muay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
Evet, zip uzantılı her hangi bir rom yüklemeniz yeterli. Official romu yükleyecekseniz reboot yapmadan önce lazyflasher veya magisk flashlamayı unutmayın.
Öncelikle Yardım için Teşekkürler telefonum yeni bir rom kurarak yeniden açıldı ve kamera çalışıyor.
bir sorum daha olacaktı.
ben daha önceden supersu ile rootlamıştım telefonu ancak gcam çalışmıyor galiba supersu ile yada ben bulamadım. şimdi üzerine twrpden magisk flashlasam sıkıntı olur mu

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Öncelikle Yardım için Teşekkürler telefonum yeni bir rom kurarak yeniden açıldı ve kamera çalışıyor.
bir sorum daha olacaktı.
ben daha önceden supersu ile rootlamıştım telefonu ancak gcam çalışmıyor galiba supersu ile yada ben bulamadım. şimdi üzerine twrpden magisk flashlasam sıkıntı olur mu
SU ile Gcam kullanabilmek için build prop editlemeniz gerekli. Magisk ile modül yükleyebilirsiniz ancak SU yüklü ise magisk yükleyebilmek için öncelikle SU'yu tamamen sistemden kaldırmanız gerekir.

Oyla:
Üst Alt