Soru Xiaomi mi note 3 alacağım

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Xiaomi redmi note 3 proyu emekliye ayırdıktan sonra mi note 3 e geçmeyi düşünüyorum kvk garantili 1600e delta garantili 1500e geliyo ve 1 2 gün içinde almam lazım hangisini tavsiye edersiniz

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
KVK ismi daha güven veriyor bana

Hocam Arada 250-300 oynuyorsa gözüm kapalı garanti firmasına bakmam ama 100tl ise bende kvk tercih ederim.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dnzgndz93

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz Gündüz
Cihazım
Değişir :)
Konular
5
Xiaomi redmi note 3 proyu emekliye ayırdıktan sonra mi note 3 e geçmeyi düşünüyorum kvk garantili 1600e delta garantili 1500e geliyo ve 1 2 gün içinde almam lazım hangisini tavsiye edersiniz
Servis ağı ve deneyimi ile tabiki KVK garantilisini alın hatta fiyat fazla degismiyorsa MIUI Türkiye destekli cepport satıcısından alın.

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ceporttan alacağım kvk garantili bi onu gördüm gerçi ceportta sorun yaşayanlarıda öncede okumadım değil ama 2 ay önce 1350e alabildigimi suan 1600e almak biraz zoruma gidiyo redmi note 5 proda giriş yapmış dişimi sıkıp onumu alsam diyorum kararsızım ne yapacağım konusunda

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Ceporttan alacağım kvk garantili bi onu gördüm gerçi ceportta sorun yaşayanlarıda öncede okumadım değil ama 2 ay önce 1350e alabildigimi suan 1600e almak biraz zoruma gidiyo redmi note 5 proda giriş yapmış dişimi sıkıp onumu alsam diyorum kararsızım ne yapacağım konusunda
Dolar yerinde durmuyor ki. Ulkenin ekonomisi Allah in her gunu daha da kotuye gittigi surece bugun aldimiz urun yarindan cok daha ucuz olabilir garipsememek lazim.

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Dolar yerinde durmuyor ki. Ulkenin ekonomisi Allah in her gunu daha da kotuye gittigi surece bugun aldimiz urun yarindan cok daha ucuz olabilir garipsememek lazim.
Peki bi ay dişimi sıkıp redmi note 5 pro mu almalı yoksa mi note 3 mü note 5in fiyatı düşünce alabilirim bide mi note 3 iki panel varmış sharp panel öneriliyo başka bişey gelirse iade mi etmeli ne farkı vardır

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Redmi Note 5 Pro'nun fiyatı çok yüksek. Ederi kesinlikle o değil. Mi Note 3 tavsiye ederim. Hangi cihazı alacaksanız bence bir an önce karar verin ve satın alın. Bugün dolar 4.35... Bu fiyatların çok daha yükselmesi kaçınılmaz. Yükseliş telefon fiyatlarına yansımadan bir an önce satın almanızı tavsiye ederim.

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Redmi Note 5 Pro'nun fiyatı çok yüksek. Ederi kesinlikle o değil. Mi Note 3 tavsiye ederim. Hangi cihazı alacaksanız bence bir an önce karar verin ve satın alın. Bugün dolar 4.35... Bu fiyatların çok daha yükselmesi kaçınılmaz. Yükseliş telefon fiyatlarına yansımadan bir an önce satın almanızı tavsiye ederim.
Hesap kesimi 10 da cuma vereceğim siparişi gittigidiyor un yüzde 3 kampanyası denk gelir diye ümit ediyorum da İnşallah cumaya kadar gelir yada fiyaf sabit kalır alırım

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
İki gün önce 4.10 civarındaydı dolar şuan 4.33 civarında bunu büyük paraya vurunca en azından 150 TL falan zarar çıkarıyor bir günde. Bence kim ne almayı düşünüyorsa en kısa zamanda almaya baksın çünkü dolar 5 TL'ye kadar çıkacak muhtemelen.
Şuan birşey almak için beklemeye zaman pek yok. Alelacele hareket ediyoruz şu aralar :)

Üst Alt